Noua sabie laser din Star Wars: The Force Awakens ajunge in magazine! (VIDEO)

Data: 7/12/2014 | Autor: .

star wars

A apărut timp de câteva secunde în primul trailer la noul Star Wars: The Force Awakens şi a devenit deja celebră! Vorbim de noua sabie laser a aghiotantului lui Darth Vader, lordul Sith.

Le FabShop a lansat un clip video în care prezintă cea mai noua jucarie pe care o va lansa de Craciun. Noua sabie laser, in stilul celor folosite de cavaleri in Evul Mediu, va fi realizată dintr-o răşină specială şi printată la o imprimantă 3D.

Cum arată vedeţi în clipul de mai jos.

Despre noul Star Wars, The Force Awakens, GadgetReport.ro relata recent ca primul teaser video al noului episod a devenit viral pe internet.  Clipul video a atins peste 50 de milioane de vizualizări în numai 24 de ore de la lansarea oficială. Filmul va ajunge în cinematografe anul viitor, pe 18 decembrie.

Clipul video, de 1 minut şi 30 de secunde, prezintă în câteva imagini surprinse pe planeta Tatooine, doar câteva indicii din atmosfera noului episod. Ce a surprins pe toată lumea este apariţia, în teaser, a noului personaj negativ, dotat cu o sabie laser specială.


Fanii au incercat să decripteze, într-un clip video de 15 minute, ce se ascunde in spatele trailerului video lansat de Disney.

GadgetReport.ro relata, recent, că regizorul J.J. Abrams vrea sa se intoarca la “originile francizei”.

Acţiunea acestui nou episod va fi plasată la 30 de ani după cea din Episodul VI: Întoarcerea cavalerului Jedi.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul  Star Wars:The Force Awakens . In seria gandita de Lucas, Vader moare in filmul “The Return of the Jedi”.

“Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Star Wars:The Force Awakens  va aduce, totodata, un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

Din distributia noului film fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

Acestia s-au alaturat veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.