Noul teaser din Star Wars, record incredibil pe internet (VIDEO)

Data: 17/04/2015 | Autor: .

Star Wars The Force Awakens Official Teaser -casca-GadgetReport.roAl doilea teaser lansat de Disney cu noul Star Wars The Force Awakens bate toate recordurile pe internet. Clipul video a fost vazut de peste 13,7 milioane de oameni si asta in numai cateva ore de la lansarea oficiala.

Asa cum ne asteptam, teaserul introduce noi personaje, precum misteriosul trooper cu uniforma in culoarea cromului, un nou personaj cu o mana robotica si, foarte interesant, un nou steag pentru Imperiu.

Interesanta este si replica lui Han Solo care afirma: „Ne intoarcem acasa„, dar si faptul ca asistam la multe scene de razboi, semn ca noua serie nu va fi una plictisitoare, cu conflicte diplomatice etc.

„Va fi un fel de western galactic„, declara, recent, regizorul filmului Star Wars:The Force Awakens.

Importanta si relevanta este prezentarea castii topite a lui Darth Vader, un posibil semn ca personajul va fi reinviat in acest film.

GadgetReport.ro relata recent ca Darth Vader va fi readus la viata in noul Star Wars:The Force Awakens . In seria gandita de Lucas, Vader moare in filmul “The Return of the Jedi”.

“Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

GadgetReport.ro relata, recent, că acţiunea noului episod ce va ajunge în cinematografe în decembrie va fi plasată plasată la 30 de ani după cea din Episodul VI: Întoarcerea cavalerului Jedi.

Fanii au incercat sa decripteze misterele din jurul noului teaser Star Wars.

Star Wars:The Force Awakens  va aduce, totodata, un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

Din distributia noului film fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow. Acestia s-au alaturat veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.

Vedeti mai jos si primul trailer pentru noul Star Wars: Episode VII – The Force Awakens .


Fanii au incercat să decripteze, într-un clip video de 15 minute, ce se ascunde in spatele trailerului video lansat de Disney.

Intre timp, Disney a anuntat ca pregateste deja alte doua noi episoade din Star Wars. Toate detaliile le aflati de aici.