Noul Xbox 360. Ce minuni a mai adaugat Microsoft (VIDEO)

Data: 5/06/2012 | Autor: .

Microsoft continua sa investeasca in dezvoltarea serviciilor pentru  Xbox 360. La E3 a lansat o noua gama de aplicatii prin care confirma intentia clara de a transforma consola de jocuri intr-un adevarat centru multimedia.

Poate cel mai interesant serviciu se anunta a fi Xbox SmartGlass, o aplicatie care va conecta practic toate gadgeturile din casa care ruleaza sisteme de operare, de la PC-uri, la tablete si telefoane cu Windows, iOS sau Android.

Practic, cu aplicatia instalata vom putea exporta continut video-audio (filme, jocuri, TV, muzica, etc.) pe orice dispozitiv prin intermediul retelei Wi-Fi.

Printre noutati se afla si Bing Voice Search, cu ajutorul careia utilizatorii vor putea cauta online orice ii intereseaza pe internet prin comanda vocala.

O alta aplicatie interesanta este Xbox Music, care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a vedea si asculta peste 30 de milioane de melodii si clipuri video.

La capitolul noutati, Microsoft a prezentat si o noua gama de jocuri printre care NBA League Pass, NHL, Halo 4, Dance Central 3, Forza Horizon, Gears of War si Nike+ Kinect Training, care va permite utilizatorilor sa faca sport in fata ecranului.

O alta aplicatie mult asteptata este WatchESPN prin intermediul careia utilizatorii consolei vor putea vedea, astfel, in direct, partidele din NBA si NHL.

Mai multe amanunte despre jocuri si servicii cititi pe site-ul oficial.

Microsoft nu a prezentat alte detalii, astfel ca nu stim cand vor fi disponibile aceste servicii. Cert este ca tendinta este clara – Xbox 360&Kinect se vrea a fi centrul multimedia al oricarui camin.