O revizuire completă a Huawei Band 7

Data: 8/08/2022 | Autor: .

Dacă sunteți interesat să cumpărați cel mai recent tracker de fitness de la Huawei, atunci probabil că ați auzit lucruri bune. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre designul său, durata de viață a bateriei și diferitele fețe ale ceasului. Dacă doriți să știți ce vă puteți aștepta de la acest tracker de fitness, citiți mai departe! Acest articol vă va ajuta să decideți dacă Huawei Band 7 este potrivit pentru dvs. 

 

Huawei fitness tracker

 

Huawei Band 7 Wilderness Green este cea mai nouă versiune din linia de trackere de fitness Huawei Band. Avem de-a face cu un gadget extrem de subțire și ușor, realizat dintr-un polimer dur. Măsoară doar 44 x 26 x 10 mm, ceea ce este surprinzător de compact pentru un tracker de fitness.

 

Pe lângă impermeabilizarea și rezistența sa, Huawei Band 7 are o varietate de alte caracteristici. Caracteristicile includ controale de apel și muzică, căutați telefonul smartphone și actualizări meteo.

 

Aplicația Android oferă o duzină de fețe de ceas preîncărcate. De asemenea, puteți alege dintre mai mult de patru mii de fețe de ceas din aplicația Health, care poate fi descărcată de pe site-ul Huawei. Un alt bonus pentru Huawei band 7 este capacitatea sa de a primi notificări de la toate aplicațiile dvs.

 

Pe lângă conectivitatea Bluetooth, Huawei Band 7 fitness tracker oferă ritm cardiac automat și Monitorizare SpO2. Dacă uitați să vă luați în serios sănătatea, puteți seta un memento pentru dvs. vibrând dispozitivul atunci când numărul de pași pe care i-ați făcut crește. Include, de fapt, peste 96 de activităţi sportive diferite.

 

Preț

HUAWEI Band 7 – HUAWEI Global

Huawei a lansat trei variante de culoare pentru Band 7. Puteți alege dintre albastru, negru și roșu.

 

Band 7 are un ecran AMOLED de 1,47 inci cu o rezoluție de 194 x 368 pixeli. Măsoară doar 9,99 mm grosime și cântărește doar 16 grame.

 

Durata de viață a bateriei Band 7 este de aproximativ 14 zile și poate dura până la 10 zile cu utilizare intensă. Banda utilizează un încărcător magnetic pentru încărcare.

 

Încărcătorul magnetic poate reîncărca banda în doar cinci minute, oferind două zile de viață a bateriei. Conectivitatea Bluetooth 5.0 este standard cu o rază de până la 10m.

 

Huawei Band 7 are un afișaj AMOLED dreptunghiular, suport tactil complet și un buton de alimentare fizică. Este fabricat din fibre polimerice și vine în culori de aur și albastru închis. Aceasta susține NFC în anumite regiuni.

 

Durata de viață a bateriei

 

Huawei Band 7 poate fi folosit până la 50 de metri sub apă și va susține întotdeauna funcția de pe afișaj. Huawei Band 7 are, de asemenea, mai multe moduri sportive, senzori de sănătate și o durată de viață extinsă a bateriei.

 

La fel ca predecesorul său, Huawei Band 7 păstrează designul și aspectul.

Cu toate acestea, adaugă și o nouă componentă.

 

Huawei Band 7 vine cu o baterie de 55 mAh și o carcasă de încărcare care conține o baterie de 580 mah.

 

Căștile au, de asemenea, comenzi tactile pentru ușurință în utilizare. Pe lângă durata de viață a bateriei, oferă și funcții de urmărire a somnului și o interfață personalizabilă cu cinci fețe de ceas diferite. Huawei band 7 are, de asemenea, un ecran ușor curbat din sticlă care se termină cu o teșitură.

 

Huawei Band 7 acceptă 96 de moduri de antrenament. De asemenea, dispune de un monitor integrat al ritmului cardiac.

 

Uita-te la fețe

 

Dacă sunteți în căutarea fețelor de ceas pentru Huawei Band 7, ați ajuns la locul potrivit. Dacă utilizați o versiune mai veche a benzii, puteți descărca o versiune mai nouă a aplicației de pe site-ul oficial al Huawei.

Huawei Band 7 promotie | Ziarul de Vâlcea

De asemenea, puteți descărca noi fețe de ceas din magazinul oficial. Pentru a instala noi fețe de ceas, trebuie să descărcați cea mai recentă versiune a aplicației de pe site-ul oficial.

 

După descărcarea aplicației, puteți selecta fața de ceas pe care doriți. Apoi puteți seta o altă limbă pentru interfață.

 

Mai mult, puteți filtra fețele ceasului după culoarea, animația, distanța, pulsul, pașii, vremea și multe altele. De asemenea, puteți căuta diferite tipuri de fețe de ceas, cum ar fi cele cu cel mai atractiv design.

HUAWEI Band 7 oferă acces direct la multe funcții esențiale de pe smartphone.

 

Poate fi folosită chiar și pentru a face selfie-uri și a trimite răspunsuri rapide la mesaje.

Seria Huawei Watch 3 este compatibilă cu alte dispozitive inteligente, inclusiv ceasuri inteligente, echipamente de fitness și aplicații de monitorizare a sănătății.