Oferta de Craciun de la Telekom: Telefon Galaxy Trend LITE, tabletă Galaxy Tab 3 şi viteză la Internet de până la 1 Gbps

Data: 27/11/2014 | Autor: .

telekomTelekom a anuntat lansarea unei oferte promotionale, de sarbatori, pentru clienţii noi care îşi doresc o ofertă integrată fix-mobil, care conţine Televiziune L, Internet L, Voce fixă M, beneficii Telekom TV Web & Mobile şi serviciul de voce mobilă Nelimitat Voce L, la 133 de lei pe lună, având inclus şi un telefon mobil Samsung Galaxy Trend LITE. Clienţii pot completa acest pachet cu o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 LITE T110, cu ecran de 7 inci şi conectivitate WiFi, disponibilă în 24 de rate, pentru 25 de lei/lună.

Clienţii care se află în ariile acoperite de tehnologia de ultimă generație fiber-to-the-home (FTTH) oferită de companie, vor beneficia, de asemenea, de viteză la Internet de până la 1 Gbps, inclusă în ofertă. În ceea ce priveşte serviciile TV, sunt disponibile până la 126 de canale TV  pentru utilizatorii de televiziune interactivă sau cablu digital.

Mai mult, clienţii care aleg această ofertă beneficiază de acces gratuit, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, la un număr de până la 62 de canale TV şi Eurosport 360 HD. Mai multe detalii despre Telekom TV Web&Mobile sunt disponibile aici.

Oferta specială de Crăciun, care conţine patru servicii pe o singură factură, este disponibilă pentru toţi clienţii noi. Beneficiile ofertei pot varia în funcţie de tehnologia specifică disponibilă în aria în care se află clientul. Utilizatorii noi pot opta şi pentru pachetul care include Televiziune L, Internet L, Voce M, la prețul de 79 lei pe lună.

Telekom Romania asigură, la acest moment, acoperire FTTH în 13 oraşe: Arad, Baia Mare, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Suceava şi Timişoara.

Oferta promoţională completă este disponibilă aici.