Oferta Vodafone: Internet nelimitat gratuit in roaming

Data: 23/06/2015 | Autor: .

vodafone

Vodafone a lansat o oferta promotionala cu ocazia concediilor de vara. Clientii companiei se vor putea bucură de experienţa internetului nelimitat şi în afara ţării, în vacanţă, atunci când se află roaming, în limita a 10 zile/ lună.

Bonusul Internet nelimitat este valabil 2 luni pentru utilizatorii care semnează sau prelungesc un abonament SMART, respectiv 3 luni pentru cei care optează pentru unul dintre abonamentele RED peste 19 euro sau pentru abonamentele de internet mobil peste 12 euro.

Pentru clienţii SMART, bonusul de internet nelimitat este valabil şi în roaming împreună cu opţiunea « Roaming pe zi » Mai multe detalii despre activarea bonusului şi destinaţiile eligibile sunt disponibile AICI.
În plus, abonaţii vor avea acum mai multe beneficii incluse pentru serviciile de roaming. Utilizatorii care optează pentru planurile tarifare RED 25, RED 49, RED 65 sau pentru noul abonament RED 79 vor avea lunar până la 1000 unităţi (minute primite şi efectuate / SMS) şi până la 1 GB trafic de date incluse în abonament.

Că noutate, clienţii care vor depăşi unităţile incluse vor beneficia acum de un tarif unic de depăşire de 0.05 euro pe minut/ SMS/ MB (TVA inclus). Utilizatorii SMART îşi pot activa serviciul «Roaming pe zi», la un cost de 2,99 euro/ zi (TVA inclus) şi au acces, astfel, la beneficiile incluse în abonament, mai precis la convorbirile, mesajele text şi traficul de date din planul tarifar. Opţiunea “Roaming pe zi” este disponibilă pentru clienţii Vodafone România în 46 de ţări.

“Extindem beneficiile de roaming incluse în planurile noastre tarifare, oferindu-le clienţilor o experienţă agreabilă, fără grija costurilor, şi atunci când călătoresc sau se află în vacanţă, în afara ţării. Suntem primul operator mobil din România care oferă experienţa internetului nelimitat şi în roaming. ”, a spus oficialul Vodafone România.

Mai multe informaţii sunt disponibile AICI.
În continuare, abonamentele cu smartphone sau tabletă din portofoliul Vodafone România oferă acces gratuit, pe toată perioada contractuală, la cea mai mare colecţie de muzică prin aplicaţia Zonga powered by Vodafone. Zonga este primul serviciu românesc care oferă un extins conţinut muzică, ce include peste 27 de milioane de melodii şi albumele a peste două milioane de artişti români şi străini.

Oferta promoţională include şi smartphone-uri la preţuri avantajoase, în cadrul programului «Un smartphone 4G pentru fiecare român». Programul este dezvoltat de Vodafone pentru a promova smartphone-urile compatibile 4G din portofoliu, de la cele mai accesibile până la cele mai performanţe.

În noua promoţie, Samsung Galaxy Core Prime, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri 4G, este disponibil exclusiv la Vodafone la preţul de 1 Euro, cu abonamentul RED 19. Utilizatorii pot opta şi pentru Samsung Galaxy A5, împreună cu abonamentul RED 25, la preţul de 0 Euro, la portare, pentru Microsoft Lumia 640, împreună cu abonamentul RED19, la preţul de 1 Euro sau pentru Vodafone Smart First 6, împreună cu abonamentul Smart 10, la preţul de 1 Euro sau Samsung Galaxy Trend Lite 2, cu abonamentul Smart 13, la preţul de 1 Euro.