Orange lanseaza ofertele speciale de sarbatorile de iarna

Data: 22/11/2013 | Autor: .

orange_prepayOrange a lansat deja ofertele speciale pentru sezonul de shopping de Craciun. Astfel, in această iarnă, clienţii care activează sau reînnoiesc pe 24 de luni un pachet de trei abonamente diferite sunt recompensaţi cu beneficii duble pentru fiecare dintre ele.

Astfel, dacă aleg trei dintre abonamentele de telefonie mobilă, telefonie fixă, internet şi televiziune, ei vor primi pe toată perioada contractuală dublul minutelor, SMS-urilor şi traficului de internet inclus, precum şi 6 luni gratuite la abonamentul Orange TV ales.

Clienţii care optează pentru unul sau două abonamente la servicii diferite primesc cu 50% şi respectiv 100% mai multe beneficii decât în oferta standard timp de 12 luni, iar în cazul serviciului Orange TV, abonament gratuit timp de 3, respectiv 6 luni.

Acum şi clienţii întreprinderi mici şi mijlocii au o ofertă specială pentru sărbători. Aceştia pot primi prin intermediul vânzătorilor direcţi Orange oferte personalizate cu beneficii multiple şi reduceri promoţionale, precum şi telefoane sau tablete la preţuri speciale.

Mai multe smartphone-uri

La activarea sau reînnoirea abonamentelor, clienţii pot alege dintr-o ofertă largă de smartphone-uri cu preţuri ce pornesc de la 0 euro, în funcţie de abonamentul ales. Printre acestea se află smartphone-urile marcă proprie – Orange Zali, Orange Hiro, Orange Yumo (smartphone 4G, disponibil exclusiv în Bucureşti), şi, din decembrie, Orange Reyo.

De asemenea, clienţii pot opta pentru telefonul din oferta Best Deal, Samsung Galaxy Trend Lite, ce poate fi achiziţionat la 0 euro prin programul Buy-Back, împreună cu abonamentul Cangur 15 pe 2 ani.

Orange TV include Antena Play si Voyo

Pentru serviciile de televiziune, Orange lansează abonamentele Local HD+, World HD+, Universe HD+, care includ acces la conţinutul platformelor online Antena Play şi Voyo. Astfel, clienţii care optează pentru aceste abonamente au acces la cel mai mare număr de canale disponibile pe toate ecranele. Pe lângă cele 70 de canale care pot fi urmărite de acum prin Orange TV Go, clienţii au acces şi la canalele live şi emisiunile din platforma Antena Play şi la canalele live, filmele, emisiunile şi serialele din platforma Voyo.

Mai multe detalii despre oferta de iarnă se pot găsi pe www.orange.ro .