Orange oferă un an de zile de Netflix gratuit! Oferta Orange Love

Data: 17/11/2021 | Autor: .

Orange a lansat o nouă ofertă promoțională, Orange Love,  special pentru sărbătorile de sfârșit de an. Toți clienții care aleg până pe 17 ianuarie 2022 un pachet compus din fibră și TV, beneficiază de Netflix cadou timp de 12 luni pentru abonamentul standard Netflix.

 Orange Love vine cu cel mai bun raport beneficii-preț pentru toți clienții, fie că sunt abonați Orange, clienți Orange PrePay sau abonați în altă rețea.

Astfel, cu prețuri începând de la doar 40 de lei pe lună, clienții care dețin sau activează un abonament de voce mobilă, se bucură de internet prin fibră și televiziune prin cablu.

De asemenea, cu pachetele convergente Orange Love, fidelitatea este recompensată, iar clienții Orange existenți cu vechime în rețea sunt răsplătiți cu 15 euro bonus pentru fiecare an în rețea, indiferent de tipul de serviciu de internet achiziționat. Astfel, abonații se pot bucura de până la 300 Euro pe care îi pot utiliza ca reducere la telefoane, televizoare, console de gaming sau device-uri smart pentru casă.

În plus, clienții care aleg unul dintre pachetele Orange Love până pe 17 ianuarie 2022, beneficiază de instalare gratuită, router Internet Box 1000 inclus și 12 luni cadou la Netflix, unde se pot bucura de cele mai noi și captivante seriale precum Fabrica de bani, Red Notice, Stranger Things sau Narcos. La acestea se adaugă serviciile de internet prin fibră care oferă cele mai bune viteze de internet fix, conform măsurătorilor Ookla, dar și cele de televiziune prin cablu cu 139 canale TV dintre care 45 HD.

Orange Love, beneficii pentru pachetele cu voce mobilă

La Orange, clienții pot alege telefoane cu internet 5G nelimitat și primesc, in plus, 6 luni de Netflix cadou pentru a se bucura de serialele și filmele preferate atunci când activează sau prelungesc un abonament de voce mobilă de minumum 15 euro pe o perioadă de 24 de luni.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 214 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet.

Mai multe informații despre noua ofertă Orange Love sunt disponibile pe: www.orange.ro/love