Orange TV iti transforma televizorul intr-unul inteligent!

Data: 3/03/2015 | Autor: .

orangetvstickOrange lanseaza un stick care aduce programele Orange TV pe orice televizor, transformandu-l intr-unul inteligent. Stick-ul conectează televizorul la smartphone sau tabletă, pentru a le permite utilizatorilor să urmărească pe ecran mare filme, seriale, emisiuni și canale TV folosind dispozitivele mobile pe post de telecomandă. România este prima țară in care Orange lanseaza acest serviciu.

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clienții au nevoie de un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI și o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicațiilor „Orange TV Go” și „stick Orange TV”, smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conținutul mobil va rula direct pe televizor.

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atât de abonații serviciului Orange TV prin satelit, cât și de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor conținutul din aplicația Orange TV Go, precum și fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare.

La o greutate de 31 g și dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 mm, stick-ul Orange TV este portabil și poate fi folosit oriunde pe teritoriul României. De exemplu, fanii serialelor Anatomia lui Grey sau Agents of S.H.I.E.L.D., disponibile în Orange TV Go la secțiunea Movie Go, vor putea urmări pe ecran mare cele mai noi episoade în maxim 48 de ore de la premiera în Statele Unite chiar și când pleacă în weekend sau în vacanță.

Stick Orange TV în teste

100 de clienți Orange au fost invitaţi să testeze stick-ul Orange TV, iar feedbackul lor va ajuta la ultimele verificări înainte de introducerea lui în oferta comercială. Nu este prima dată când Orange îi implică pe clienţi în testarea produselor sale, pentru a se asigura că ele răspund diferitelor nevoi sau situaţii de utilizare. Metoda a fost folosită şi înainte de lansarea serviciului Orange TV, în 2012.

Şi vizitatorii Mobile World Congress, care se desfăşoară la Barcelona în perioada 2 – 5 martie 2015, pot testa stick-ul Orange TV la standul Grupului Orange.

Orange TV este serviciul de televiziune oferit de Orange România, prin care clienții pot urmări cu un singur abonament canale TV, filme, seriale și emisiuni pe dispozitive multiple: televizor, smartphone, tabletă și laptop sau desktop. Serviciul este transmis prin satelit direct pe televizor și prin internet pe dispozitivele mobile, astfel încât utilizatorii Orange TV au acces la un portofoliu bogat de conținut TV oricând și oriunde.

La finalul anului trecut, Orange TV avea peste 157.000 de abonaţi. Tot până atunci, aplicația Orange TV Go, prin care clienții pot urmări în mișcare până la 78 de canale TV, filme și seriale pe smartphone și tabletă, a fost descărcată de peste 1.100.000 de ori.

Mai multe informații despre serviciul Orange TV pot fi găsite pe www.orange.ro/tv .