Panasonic a lansat boxele wireless cu autonomie de 20 de ore (VIDEO)

Data: 6/09/2013 | Autor: .

panasonic-SC-NA10-gadgetreport

Panasonic a lansat la targul IFA de la Berlin noile sisteme de boxe wireless SC-NA30 si SC-NA10, acestea fiind considerate boxele cu cel cel mai indelungat timp de redare, de 20 de ore.

Compatibile cu aplicatia de muzica Panasonic Music Streaming, SC-NA30 si SC-NA10 permit conectarea smartphone-ului si a tabletei, oferind acces instant la muzica preferata, printr-o simpla atingere.

Seria NA functioneaza ca speaker phone datorita microfonului incorporat. In plus, datorita bateriilor reincarcabile cu durata de viata mare, smarphone-urile pot fi alimentate prin intermediul unui cablu USB, in timpul redarii muzicii.

SC-NA30, si SC-NA10 beneficiaza de componente ce determina o miscare mai eficienta a conului difuzoarelor, pentru a produce o putere audio mai mare, asociata de obicei sistemelor de boxe mari, relateaza Capital

Tehnologia de procesare a sunetului Panasonic XBS Master este incorporata in ambele sisteme SC-NA30 si SC-NA10. Aceasta tehnologie furnizeaza o mai mare putere, claritate si acuratete prin amplificarea frecventelor joase, eliminand sunetele nedorite si minimizand distorsiunile.