Panasonic a lansat boxele wireless cu autonomie de 20 de ore (VIDEO)

Data: 6/09/2013 | Autor: .

panasonic-SC-NA10-gadgetreport

Panasonic a lansat la targul IFA de la Berlin noile sisteme de boxe wireless SC-NA30 si SC-NA10, acestea fiind considerate boxele cu cel cel mai indelungat timp de redare, de 20 de ore.

Compatibile cu aplicatia de muzica Panasonic Music Streaming, SC-NA30 si SC-NA10 permit conectarea smartphone-ului si a tabletei, oferind acces instant la muzica preferata, printr-o simpla atingere.

Seria NA functioneaza ca speaker phone datorita microfonului incorporat. In plus, datorita bateriilor reincarcabile cu durata de viata mare, smarphone-urile pot fi alimentate prin intermediul unui cablu USB, in timpul redarii muzicii.

SC-NA30, si SC-NA10 beneficiaza de componente ce determina o miscare mai eficienta a conului difuzoarelor, pentru a produce o putere audio mai mare, asociata de obicei sistemelor de boxe mari, relateaza Capital

Tehnologia de procesare a sunetului Panasonic XBS Master este incorporata in ambele sisteme SC-NA30 si SC-NA10. Aceasta tehnologie furnizeaza o mai mare putere, claritate si acuratete prin amplificarea frecventelor joase, eliminand sunetele nedorite si minimizand distorsiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.