Panasonic Lumix ZS70. Camera cu super-zoom, specializată în selfie-uri

Data: 19/04/2017 | Autor: .

Panasonic Lumix ZS70. Camera cu super-zoom, specializată în selfie-uri

Într-o piaţă în care camerele de tip Point-and-shoot şi-au pierdut din atractivitate, clienţii optând în principal pentru cele de pe smartphone-uri sau pentru camerele mirrrorless sau DSLR, Panasonic insistă cu un nou gadget, Lumix ZS70, care promite să ofere imagini excelente, inclusiv în modul de selfie, relatează GadgetReport.ro

Succesoarea lui ZS60, Lumix ZS70 prezintă un senzor de 20.3-megapixeli (faţă de 18 MP pe generaţia anterioară), cu o rază de acţiune de 24-720mm şi, în premieră, cu un touchscreen flip-out de 3-inchi.

Panasonic afirmă că ecranul permite realizarea, în condiţii optime, a unor fotografii de tip selfie de înaltă calitate. Camera Lumix ZS70 înregistrează video 4K la 30 de frameuri pe secundă şi poate realiza, în acest timp, şi fotografii de 8 MP. Printre formatele oferite se află inclusiv RAW.

Panasonic afirmă că noua cameră are un autofocus selectiv extrem de rapid, de 0,1 secunde, alături de tot felul de filtre predefinite.

Fotografiile şi clipurile video realizate cu Lumix ZS70 pot fi transferate inclusiv prin WiFi, pe Instagram, Facebook şi pe alte site-uri de socializare.

Panasonic Lumix ZS70 va ajunge pe piaţă în luna mai, la preţul de 450 de dolari. Mai multe detalii aflaţi de pe acest LINK.

Camera va concura, în principal, cu noua generaţie Canon PowerShot SX730 HS, care va avea acelaşi senzor, însă cu un zoom 40x şi un preţ cu 50 de dolari mai mic.

Dacă sunteţi interesaţi mai mult de calitatea imaginii decât de distanţa de fotografiere, aveţi la dispoziţie şi camerele PowerShot G9 X Mark II sau Sony RX100.