Samsung Galaxy S8, acelaşi scor la camera foto&video ca si modelul S7

Data: 17/05/2017 | Autor: .

 

Samsung Galaxy S8, acelaşi scor la camera foto&video ca si modelul S7

Samsung Galaxy S8 oferă o performanţă aproape identică în materie de fotografie şi filmare ca şi modelul de anul trecut, Galaxy S7. Asta reiese din testul realizat de DxOMark, care a cotat S8 la 88 de puncte, la fel ca şi modelul de anul trecut, relatează GadgetReport.ro

Potrivit testerilor de la DxOMark, citati de Sammobile, Samsung Galaxy S8 oferă “un autofocus excelent, un balans de culori foarte bun şi o tonalitate performantă” în materie de fotografie.

În condiţiile de luminozitate scăzută, smartpone-ul oferă o performanţă similară cu cea a competitorilor şi foarte aproape de cea demonstrată de Galaxy S7.

O performanţă mai bună, peste nivelul concurenţei, este oferită de înregistrarea video, care a primit calificativul „foarte bun” la expunere, dinamica imagini şi redarea culorilor.

Autofocusul este considerat, de asemenea, foarte rapid, iar experienţa generală este considerată foarte bună.

Daca vreţi să vedeţi rezultatele complete ale testului DxOMark, intraţi pe acest link.

Testul DxOMark vine să confirme, practic, si opiniile GadgetReport.ro care a testat telefonul Samsung Galaxy S8+ si a ajuns la concluzia ca performanta este una similara, din punct de vedere foto&video cu cea oferita de modelul de anul trecut.

GadgetReport.ro a testat telefonul în cel mai dificil mediu cu putinţă, în cluburile din Bucureşti, unde luminozitatea este scăzută, iar jocurile de lumini supun camera la cel mai provocator test. Camera a fost poziţionată pe automat, cu setările standard oferite de producător.

Pe ansamblu, camera de pe Samsung Galaxy S8+ s-a descurcat cu brio în a capta imagini clare, însă numai în anumite condiţii. Senzorul a dat câteodată rateuri atunci când luminozitatea este extrem de scăzută, iar imaginile devin pixelate, cu o tentă ştearsă.

În alte situaţii, pozele cu Samsung Galaxy S8 au căpătat un puternic accent pixelat, atunci când au  fost realizate fără flash. La fel ca şi modelul de anul trecut, S8 tinde, astfel, să rateze complet echilibrul de lumină şi captează, astfel, poze cu tentă portocalie.

Mai multe amănunte aflaţi din review-ul dedicat, disponibil pe acest LINK.

CITITI SI REVIEW-UL DEDICAT TELEFONULUI GALAXY S8

Review Galaxy S8+. Cum se prezintă flagship-ul Samsung, cu bune şi cu rele