Galaxy S8, record de vânzări! Samsung a vândut peste 5 milioane de telefoane in prima luna de la lansare

Data: 17/05/2017 | Autor: .

Samsung a vândut 5 milioane de Galaxy S8 în prima lunăNoua generaţie Galaxy S8 pare să fie pe gustul clienţilor Samsung, dovadă că vânzările noului smartphone au depăşit 5 milioane de exemplare, de pe 21 aprilie şi până în prezent. Performanţa este cu 30% mai bună faţă de cea înregistrată de generaţia S7, în prima lună de la debut, relatează GadgetReport.ro

Anunţul despre Galaxy S8 a fost făcut de sud-coreeni, fără a fi oferite alte detalii. Având în vedere scandalul uriaş prin care a trecut Samsung cu Note 7, performanţa Galaxy S8 este una certă, o dovadă că fanii brandului au trecut peste temerile legate de riscul de explozie.

O altă dovadă că Samsung Mobile a recuperat pierderea de imagine este profitul record anunţat în ultimul trimestru, semn că vânzările de telefoane au înregistrat un avans consistent.

ECRAN SPECTACULOS, PERFORMANŢĂ PESTE S7

GadgetReport.ro relata, recent, într-un review dedicat Galaxy S8, că Samsung a vrut să ia ochii fanilor cu noul telefon Samsung Galaxy S8 şi, din multe puncte de vedere, a reuşit.

Cu ecranul spectaculos, întins pe aproape toată suprafaţa telefonului, cu forma rotunjită şi materialele de calitate, cu software-ul optimizat şi cu camera dual-Pixel care face poze excelente, sud-coreenii şi-au îndeplinit misiunea – au lansat un telefon excelent care, cu siguranţă, se va vinde foarte bine. Galaxy S8 nu va mulţumi însă pe toată lumea.

Este, dincolo de ecranul extins, doar un mix de tehnologie intre defunctul Galaxy Note 7 si excelentul telefon Galaxy S7 Edge.

Citiţi review-ul complet despre Galaxy S8 pe acest LINK iar în clipul de mai jos urmăriţi review-ul video realizat de GadgetReport.ro

Şapte motive pentru care Samsung Galaxy S8 îşi merită toţi banii