Pe 8 martie, HBO GO va deveni HBO Max. Ce trebuie să faci

Data: 7/03/2022 | Autor: .

Pe 8 martie, HBO GO va deveni HBO Max, o platformă de streaming complet nouă care va înlocui platforma și aplicația de acum. Abonamentul tău la HBO GO va fi transferat pe HBO Max și vei avea acces la toate caracteristicile tehnice și conținutul de pe noua platformă.

Pentru început, descarcă noua aplicație HBO Max (disponibilă pe dispozitivele compatibile).

Nu uita că va trebui să te conectezi cu adresa de e-mail și parola curente.

Apoi, configurează-ți profilul de utilizator. Poți adăuga până la cinci profiluri de adulți și copii, totul cu sistem de control parental personalizat și conținut selecționat.

Când treci la HBO Max, vei primi automat o reducere de 33% din noul preț lunar de 4,99 euro/lună. Reducerea e pe o perioadă nelimitată. Mai exact, vei plăti doar 3,30 euro/lună.

Reducerea de 33% din prețul abonamentului lunar va fi aplicată atât timp cât păstrezi abonamentul lunar. Reducerea se va aplica la primul ciclu lunar de după 8 martie 2022, fiind valabilă doar pentru prețul lunar, care poate suferi modificări în timp.

Google Nest Hub Max. O boxă video cu adevărat genială

Ce este HBO Max?

HBO Max este un nou serviciu de streaming, care-ți aduce cele mai fascinante povești de la Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network și multe altele, pentru prima dată într-un singur loc.

Cum mă abonez la HBO Max?

Te vei putea abona la HBO Max imediat ce serviciul va fi lansat. Și îți oferim acces imediat la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO.

Ce se va întâmpla cu abonamentul meu HBO GO?

Odată cu lansarea HBO Max pe 8 martie, contul tău HBO GO va deveni cont HBO Max. Așa că vei avea acces instant la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO. Un motiv în plus să îți creezi un cont HBO GO chiar acum!

Ce se întâmplă dacă m-am abonat la HBO GO printr-un partener autorizat?

Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii noștri, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării. Partenerii noștri te vor contacta în curând pentru a-ți oferi toate detaliile.

Ce se va întâmpla cu canalele de televiziune HBO?

Canalele TV HBO vor putea fi urmărite și după lansarea HBO Max. Dacă ai acces atât la un cont HBO GO, cât și la canalele de televiziune HBO, te poți bucura de întreaga ofertă HBO – și chiar mai mult! – începând cu 8 martie. Partenerii noștri îți vor da în curând toate detaliile în acest sens.

Este nevoie să descarc o nouă aplicație în telefon?

Da. Odată cu lansarea HBO Max, aplicația HBO Go nu va mai funcționa și vei fi îndrumat să descarci noua aplicație HBO Max. Te așteaptă o mulțime de informații interesante!