Pebble smart watch. Cum arata cel mai spectaculos ceas inteligent de la CES (VIDEO)

Data: 10/01/2013 | Autor: .

Pebble

Allerta a lansat la Consumer Electronics Show unul dintre cele mai asteptate ceasuri inteligente din lume. Pebble este gadgetul care a adunat o suma record pe Kickstarter, de 10 milioane de dolari, si a fost vandut in peste 85.000 de exemplare inca din faza de prototip.

Pebble smart watch cantareste numai 38 de grame si vine cu un display ePaper alb-negru de 1.26-inch si rezolutia de 144 x 168-pixel. Gadgetul are patru butoane de control, un sistem de vibrare si un accelerometru pe trei axe. Bateria tine pana la 7 zile.

Pebble ePaper este compatibil atat cu sistemul iOS 5 de la Apple cat si cu Android astfel ca se conecteaza prin Bluetooth 4.0 + EDR la telefon si poate prelua apelurile, email-urile si SMS-urile. De asemenea, ceasul iti permite sa accesezi serviciile Spotify, iTunes si Pandora. Ceasul este compatibil, de asemenea, cu o gama larga de aplicatii.

Gadgetul a atras atat de mare interes incat prima serie, vanduta la 99 dolari, s-a epuizat inca dinainte sa inceapa productia. In prezent, Allerta a lansat o noua serie, in culorile negru, alb, rosu si orange, la 149 dolari.

Mai multe amanunte aflati de aici.

Urmariti in clipul de mai jos prezentarea oficiala de la CES 2013