Philips 258B6QUEB, primul monitor QHD cu USB tip C

Data: 8/06/2016 | Autor: .

Philips 258B6QUEB, primul monitor QHD cu USB tip CPhilips a lansat primul său monitor cu conector USB tip C. Philips 258B6QUEB QHD suportă o viteză de transfer de până la 10 Gbps (sau 1,280 MB/s) prin intermediul Gen-2 USB 3.1 și de până la 5 Gbps prin Gen-1 USB 3.0.

USB 3.1 este de douăzeci de ori mai rapid decât USB 2.0; de exemplu, un film 4K poate fi transferat în mai puțin de 60 de secunde. Profilul subțire al conectorului îl face potrivit atât pentru dispozitivele ultra portabile cât și pentru notebook-uri. Orientarea mufei este reversibilă acest lucru oferind și mai mult confort din punctul de vedere al acesibilității. De asemenea și alternativele video sunt variate, întrucât monitorul vine cu porturi HDMI, DisplayPort 1.2, DVI și VGA.

Cu noul monitor Philips 258B6QUEB de 25 de inchi, utilizatorii pot să-şi încarce gadgeturile, să își conecteze monitorul la telefon sau notebook și la diversele periferice atașate deja notebook-ului.

258B6QU_sGadgetul beneficiază de mai multe inovaţii, printre care funcţia SmartErgoBase, ce permite utilizatorilor înclinarea, rotirea și ridicarea ecranului pentru obținerea unei poziții cât se poate de bună.

De asemenea, stativul ascunde cablurile fără să le lase să se desfășoare într-un mod dezordonat pe birou. Rama foarte îngustă a monitorului Philips 258B6QUEB oferă un aspect de tot unitar, oferind un spațiu mai mare pentru zona de vizualizare și generând o mai mică distragere a atenției.

258B6QU_b high

Design-ul robust, precum și faptul că 65% din materialul de plastic utilizat este reciclat, face din modelul Philips 258B6QUEB o alegere optimă pentru o productivitate eco-friendly.

Noul model Philips 258B6QUEB QHD va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna iunie la un preț de – 1.799 lei.

Pentru mai multe informații despre monitoarele Philips accesați: www.philips.com/monitors