Philips TV 6000. Noua generație de televizoare 4K cu HDR

Data: 2/06/2016 | Autor: .

Philips TV 6000 3

Philips a prezentat primele imagini cu noua generaţie de televizoare inteligente Philips TV 6000. Gadgeturile beneficiază de tehnologie 4K, cu HDR, şi rulează sistemul de operare Android TV. Televizoarele vor ajunge pe piaţă, cel mai probabil, în a doua parte a anului.

Amplasată într-o ramă cu un design simplu, de culoare neagră, seria Philips TV 6000 include cea mai recentă și îmbunătățită versiune a platformei Android TV (a treia generație), cu un conținut nou pentru serviciile de gaming și streaming video, în timp ce performanța super rapidă este garantată de procesorul quad core care acum este disponibil de la seria 6400 în sus.

Philips TV 6000 4Philips TV 6000 2Modelele Philips din seria 6501 includ iluminarea Ambilight, ecran 4K și imagini HDR+, cu un scor impresionant de 1800 PPI (Picture Performance Index).

Tehnologia Micro Dimming Pro monitorizează 6400 de zone din imagine pentru a optimiza contrastul și a oferi nuanțe profunde de negru și de un alb cât mai viu. Panoul UHD nativ 100Hz și sistemul Perfect Natural Motion asigură că toate imaginile în mișcare vor fi afișate cu o claritate și finețe excelente făcând aceste televizoare compatibile HDR+, alegerea perfectă pentru fanii filmelor și competițiilor sportive.

Modelul 6561 include atât tehnologia UHD cât și sistemul unic Ambilight cu trei surse de iluminare, în timp ce modelul 6501, cu aceleași specificații, deține numai două surse de iluminare Ambilight.

Philips TV 6000 5

Philips 6101 este seria pentru cei cu un buget redus dar care își doresc o experiență UHD de calitate. Integrarea sistemului Pixel Plus Ultra HD creează imagini vii UHD, foarte clare, din orice sursă, chiar și din cele fără un nivel înalt de calitate al conținutului. Sistemele Micro Dimming și direct LED backlight optimizează contrastul și luminozitatea, permițând seriei 6101 să ofere compatibilitate HDR+, în timp ce sistemul Natural Motion asigură că până și cele mai rapide imagini și secvențe vor rămâne clare și omogene.

De asemenea, televizorul 6101 include platforma Philips Smart TV ce oferă acces la o gamă largă de servicii gratuite sau pe bază de abonament, filme, jocuri și altele. Preţurile noilor televizoare încă nu au fost anunţate.