Photosetup inaugurează un nou showroom – studio în București

Data: 16/02/2021 | Autor: .

Photosetup inaugurează un nou showroom – studio în București

Piața de aparatură foto-video profesională din România se transformă anul acesta, concentrându-se pe consilierea clienților și oferirea de experiențe creatorilor de conținut. Photosetup își mută sediul din București într-un showroom-studio echipat la cel mai înalt standard, devenind un „hub” pentru creatorii  de conținut.

 Photosetup este onorat să anunțe migrarea către un showroom mult mai generos din punct de vedere al produselor și spațiului, începând cu luna Februarie a acestui an.

Având deja o reputație clădită pe atenția acordată fiecărui client și consultanță de calitate cu privire la cele mai bune soluții pentru obiectivele individuale de creare conținut, brandul își propune să aducă standardul “in-store shopping” la un nou nivel – nu doar oferind clienților acces la o vastă gamă de peste 10,000 produse și accesorii, dar ajutându-i pe aceștia să  experimenteze sesiuni de live streaming prin acces la studioul complet dotat cu echipamente specifice unei televiziuni online.

“Ideea de a integra în showroom un studio complet echipat pentru filmări și live streaming multicam  a pornit de la sugestia (sau nevoia ) tot mai multor clienți care ne-au solicitat soluții complete pentru live streaming în această perioada de pandemie și au dorit să vadă efectiv cum funcționează aceste echipamente. Astfel, am dorit să creăm un spațiu ce poate fi utilizat atât de creatorii de conținut care doresc să experimenteze, însă nu dispun de echipamentele necesare, cât și ca un exemplu pentru clienții care doresc un studio de televiziune online. Conținutul video a luat amploare în ultimul an, iar perioada de distanțarea a impus și mai mult nevoia de conținut video și de comunicare online. Astfel, acest studio este echipat să funcționeze multicam atât pentru filmări, cât și pentru sesiuni de live streaming de cea mai înaltă calitate. Dotat cu echipamentele din portofoliul nostru de produse, respectiv camere PTZ, camere video profesionale, sistem de sunet și lumini, poate fi un exemplu pentru clienții care doresc să-și creeze un studio live streaming, dar și un spațiu în care creativii pot crea conținut de calitate.” Valeria Galea, co-fondator Photosetup.

În cadrul unui spațiu de  200 mp, clienții pot găsi specialiști dornici oricând să îi ajute, aparatură disponibilă pentru testare, dar și un studio profesional, dotat cu cele mai avansate echipamente de transmisie live, ce depășește așteptările chiar și celor mai îndrăzneți influenceri sau pasionați de producție conținut online.

Pentru a afla cum poți să ajungi la showroom-ul Photosetup, iată detalii aici.