Prestigio lanseaza doua noi modele de GPS-uri in Romania

Data: 16/12/2011 | Autor: .

Prestigio lanseaza pe piata din Romania doua noi modele de sisteme de navigatie GPS – GV4700 si GV5700 Acestea dispun de harti detaliate ce permit vizualizarea 3D a punctelor de referinta, spatiu  intern de stocare mare, display touch screen si tehnologie multimedia. 

Designul noilor modele atrage atentia prin combinatia de sticla si aluminiu, ce duce cu gandul la un iPhone 4.

Unul dintre modele dispune de un display cu o diagonala de 4,3 inchi, iar celalalt vine cu un display de 5 inchi, ambele la o rezolutie de 800×480 pixeli.

La capitolul performante, GeoVision4700 si GeoVision5700 au CPU Dual Core Atlas V de 533 MHz, care permite o recalculare rapida a rutei. Bateria Lithium Ion poate functiona pana la 2,5 ore pana sa necesite reincarcare, iar ambele modele au o memorie interna de 4GB, care poate fi extinsa pana la 8GB, prin intermediul unui card de memorie SDHC.

Harta Igo Primo instalata pe cele doua noi modele de GPS Prestigio are cea mai noua varianta de soft, precum si optiuni suplimentare pentru sofer, precum alerte vocale si vizualizarea semnelor de circulatie.

GV4700 are Bluetooth incorporat, iar GV5700 poate fi folosit prin handsfree. De asemenea, ambele modele dispun de un senzor de lumina, care permite ajustarea automata a nivelului luminii, in cazul trecerii de la luminozitate puternica la intuneric.

Pentru modelele de GPS de 5 inci, in pachet este inclus gratuit si un Smart Mount, un dispozitiv dezvoltat de Prestigio pentru produsele pe care soferul le foloseste in masina. Toate modelele GeoVision Seria 7 au o garantie de 2 ani.