Prima imagine oficiala cu ceasul Apple iWatch? (VIDEO)

Data: 28/05/2013 | Autor: .

apple-iwatch

Apple a prezentat prima imagine cu „iWatch”, ceasul inteligent care urmează să fie lansat, cel mai probabil, in 2014. iWatch apare pentru câteva secunde în cea mai recentă reclamă pentru telefonul iPhone 5, intitulata “Music Every Day”.

In imagini apare un personaj care poarta la mana un ceas negru. Acesta, potrivit jurnalistilor de la DailyMail, ar putea fi noul iWatch. Apple nu a comentat informatiile aparute in presa.

GadgetReport.ro scria, recent, ca ceasul iWatch va fi lansat abia in trimestrul 2 din 2014. Motivul ? Gigantul IT vrea sa doteze ceasul cu cele mai noi tehnologii, de la ecranul OLED la activarea prin amprenta.

Potrivit expertului Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities, ceasul cu care Apple spera sa declanseze o noua revolutie in materie va veni, printre altele, cu un ecran de 1.5- 2-inchi, acelasi de pe noul iPod Nano si un senzor biometric, dezvoltat de Authen Tec, companie cumparata anul trecut de Apple, relateaza BGR

Senzorul va permite activarea ceasului prin amprenta, iar in jurul acestuia vor fi dezvoltate aplicatii controlate prin touch.

Ceasul va fi lansat in primul semestru al anului viitor, intarzierea fiind motivata de necesarele modificari care trebuie aduse programului de operare iOS de la iPhone si iPad, pentru ca acestea sa se sincronizeze cu iWatch.

REVOLUTIA IWATCH

Viitorul comunicatiilor mobile nu apartine smartphone-urilor, ci dispozitivelor in genul iWatch, ceasul care va prelua toate functiile IT&C si le va proiecta holografic, afirmau, recent, expertii de laFinalCutKing care au dat publicitatii un clip fabulos in care incearca sa anticipeze functiile viitorului ceas Apple iWatch.

Din imagini rezulta ca dispozitivul va permite utilizatorilor toata gama de servicii de date si comunicatii, de la telefonie, la redarea video-audio prin intermediul unor holograme.