Primele imagini video cu Samsung Gear Fit 2 şi castile IconX

Data: 3/06/2016 | Autor: .

samsung gear fit 2 si iconx

samsung gear git 2 gadgetreport.roSud-coreenii au anunţat lansarea noilor gadgeturi Samsung Gear Fit 2 şi IconX, o brăţară fitness şi o pereche de căşti wireless cu un design new age şi facilităţi tehnologice de ultimă generaţie, relatează GadgetReport.ro

Noua brăţară de fitness Samsung Gear Fit 2 este mai subțire decât prima generaţie şi are un ecran mai mare, un Super AMOLED de 1,5 inch curbat, excelent din punct de vedere vizual.

Samsung Gear Fit 2 prezintă un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și, spre deosebire de versiunea anterioară, are GPS, astfel că poate acţiona independent, fără să mai fie nevoie să-l conectezi la un telefon.

Gadgetul are un spaţiu de stocare de 4 GB şi o mulţime de noi facilităţi, printr care funcția de monitorizare a somnului. Gear Fit 2 va fi disponibil începând cu 10 iunie în diverse versiuni coloristice, Samsung încercând să-l facă atrăgător pentru ambele sexe. Gadgetul va costa 179 de dolari.

samsung iconx gadgetreport.roCăştile IconX sunt cele mai interesante gadgeturi wireless anunţate în 2016 de Samsung. Căştile au o formă ergonomică, se prind direct în urechi şi au o autonomie de o oră şi jumătate.

Căștile IconX dispun de 4 GB pentru stocarea muzicii, senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și pot fi folosite pentru monitorizarea activităților sportive fără ajutorul smartphone-ului.

 

Gadgetul IconX va ajunge pe piaţă în toamnă, la preţul de 199 de dolari.