Primele imagini video cu Samsung Gear Fit 2 şi castile IconX

Data: 3/06/2016 | Autor: .

Samsung Gear Fit 2 samsung-gear-fit-2-si-iconx

Samsung Gear Fit 2 samsung-gear-git-2-gadgetreportSud-coreenii au anunţat lansarea noilor gadgeturi Samsung Gear Fit 2 şi IconX, o brăţară fitness şi o pereche de căşti wireless cu un design new age şi facilităţi tehnologice de ultimă generaţie, relatează GadgetReport.ro

Noua brăţară de fitness Samsung Gear Fit 2 este mai subțire decât prima generaţie şi are un ecran mai mare, un Super AMOLED de 1,5 inch curbat, excelent din punct de vedere vizual.

Samsung Gear Fit 2 prezintă un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și, spre deosebire de versiunea anterioară, are GPS, astfel că poate acţiona independent, fără să mai fie nevoie să-l conectezi la un telefon.

Gadgetul are un spaţiu de stocare de 4 GB şi o mulţime de noi facilităţi, printr care funcția de monitorizare a somnului. Gear Fit 2 va fi disponibil începând cu 10 iunie în diverse versiuni coloristice, Samsung încercând să-l facă atrăgător pentru ambele sexe. Gadgetul va costa 179 de dolari.

Samsung Gear Fit 2 samsung-iconx-gadgetreportCăştile IconX sunt cele mai interesante gadgeturi wireless anunţate în 2016 de Samsung. Căştile au o formă ergonomică, se prind direct în urechi şi au o autonomie de o oră şi jumătate.

Căștile IconX dispun de 4 GB pentru stocarea muzicii, senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și pot fi folosite pentru monitorizarea activităților sportive fără ajutorul smartphone-ului.

 

Gadgetul IconX va ajunge pe piaţă în toamnă, la preţul de 199 de dolari.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.