Primele imagini video din noul Star Wars: The Force Awakens ? (VIDEO)

Data: 23/11/2014 | Autor: .

star-wars-The Force Awakens.-gadgetreport.ro

Making Star Wars. a dat publicitatii un GIF despre care pretinde că prezintă primele imagini din noul Star Wars: The Force Awakens. Cea de-a VII-a serie din cel mai cunoscut film SF din istorie va ajunge în cinematografe pe 18 decembrie 2015.

Imaginile prezintă celebra navă spaţială a lui Luke Skywalker angrenată, probabil, într-o luptă cu forţele Imperiului, dovadă faptul că trage cu tunurile laser.

Imaginea GIF a declanşat vii controverse în rândul fanilor, aceştia observând că nava are o altă antenă, rectangulară, alta decât cea clasică, sub forma unei parabolice, întâlnită în seriile anterioare.

Is This GIF The First Footage From Star Wars: Episode 7?

 Este GIF-ul un fake sau chiar reprezintă primele imagini din trailerul video pe care producatorii urmeaza sa il lanseze in perioada sarbatorilor de iarna? Greu de spus.

Cert este că filmările pentru cel mai aşteptat film SF al deceniului sunt în plină desfăşurare.

Potrivit Disney, actiunea din noul episod este plasata cu 30 de ani după “Return of the Jedi”.

star-wars-navaLungmetrajul Star Wars: Episode VII este regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a realizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, “Star Trek”. Din distributia noului film fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

Acestia s-au alaturat veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.

Intr-un interviu acordat cu ceva vreme in urma, regizorul J.J. Abrams declara ca in Star Wars: Episode VII vrea sa se intoarca la “originile francizei”.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul  Star Wars: Episode VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

“Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Star Wars va aduce, totodata, un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

UN TRAILER NEOFICIAL

Un cunoscut critic de pe Youtube, The Unusual Suspect, a lansat un clip video devenit viral pe internet, fiind vazut de peste jumatate de milion de oameni. Este vorba de un trailer neoficial al celebrei serii Star Wars.

Star Wars (Guardians of the Galaxy Style!) cuprinde o selectie cu cele mai spectaculoase imagini din Razboiul Stelelor, insotite de o coloana sonora inedita. In trailerul video puteti vedea toate personajele principale din cel mai important science-fiction din istorie.

Pe internet au apărut şi câteva imagini video fascinante care încearcă să anticipeze atmosfera din noul Star Wars Episode VII.

Frank Wunderlich a postat pe Youtube un clip video în care prezintă atmosfera de pe un aeroport german, ocupat de trupele lui Darth Vader.

În imagini puteţi vedea câteva dintre maşinăriile de luptă devenite celebre în seriile precedente, de la “cămile” la navele spaţiale ale imperiului.

Imaginile, realizate bineînţeles pe calculator, vin să anticipeze efectele speciale incredibile din noul Star Wars.