Primele TESTE cu noua tableta Lenovo Yoga 2 (VIDEO)

Data: 10/10/2014 | Autor: .

Lenovo YOGA 2Lenovo a lansat aseara si noua YOGA Tablet 2. Gadgetul vine in patru variante, doua cu Windows, de 8 și 10 inci, si doua cu Android de 8 și 10 inci, precum și noua YOGA Tablet 2 Pro de 13 inch.

Noua tabletă YOGA 2, subţire și uşoară, oferă un nou nivel de flexibilitate, pornind de la noul mod de folosire Suspendat  – care le permite să atârne dispozitivul. Lenovo a îmbunătățit, de asemenea, piciorul de susținere în modul Stand, pentru o mai mare stabilitate la apăsarea pe ecranul multitouch cu 10 puncte de sensibilitate.

Dincolo de noul design, specificaţiile tehnice au primit o îmbunătăţire. Un procesor Intel ® Atom ™ acceptă caracteristici îmbunătăţite de sunet şi cameră, compuse din difuzoarele frontale duble cu cinematografică tehnologie Dolby şi Wolfson® Master HiFi ™ pentru un sunet clar, și camera din spate de 8 MP. Tabletele au, de asemenea, un număr de caracteristici utile pentru conectivitate, precum WiFi dual band și portul micro USB OTG care le permite utilizatorilor să își încarce telefonul (necesită cablu separat). În plus, a crescut si autonomia tabletei.

Tableta YOGA 2 oferă 3 dimensiuni de ecran şi 2 sisteme de operare. Pentru fanii Windows, Lenovo oferă tableta YOGA 2 cu Windows în modele Ebony, de 8 şi 10 inci. Tabletele vin cu Microsoft Office 365 preîncărcat (abonament pe 1 an) şi, opţional, cu 4G pe modelul 10 inci1.

Pentru cei care preferă Android, Lenovo a creat tableta YOGA 2 de 8 şi 10 inci, precum şi noua tabletă YOGA 2 Pro de 13 inci, care rulează pe Android 4.4 Kit Kat în Platinum. Pentru a rămâne conectat oriunde, toate modelele Android oferă opțional 4G1.

Aceste modele vin cu Lenovo Apps Premium care le permite utilizatorilor să partajeze, sincronizeze şi să protejeze informaţiile preţioase cu uşurinţă pe tableta lor. ShareIt oferă informații instantaneu între mai multe dispozitive fără costuri de rețea, iar SYNCit reface contactele, mesajele SMS şi jurnalele de apeluri.

Tabletele YOGA 2 de 10 inci şi 8 inci, cu Android, vor fi disponibile la prețuri care pornesc de la 299.99 USD,  respectiv 249.99 USD.  Cea cu Windows, de 10 inci, va fi disponibilă începând de la 399.99 USD. Modelul de 8 inci va fi disponibil de la 299.99 USD.