Primul trailer pentru noul film SF Oblivion, cu Tom Cruise (VIDEO)

Data: 13/12/2012 | Autor: .

oblivion-movie

In luna aprilie a anului viitor, Tom Cruise va vizita Pamantul post-apocaliptic, pentru a salva omenirea. Filmul Oblivion marcheaza revenirea action star-ului la genul SF, in rolul lui Jack Harper,un specialist in repararea dronelor.

Actiunea este plasata in viitor, pe un Pamant care a fost distrus de anii de razboi cu o rasa extraterestra. Chiar daca omenirea a castigat lupta, jumatate din suprafata planetei a fost devastata.

Oamenii au fost evacuati in orase plutitoare, deasupra norilor si drone speciale care curata pamantul de brutele ramase mentin siguranta locului.

In decorul apocaliptic – contopire a arhitecturii moderne cu elementele naturii – sta de straja Jack Harper, militarul veteran interpretat de Tom Cruise, relateaza Cinemaxr.

Jack este unul dintre putinii reparatori de drone trimis pe Pamantul devastat de lupta cu extraterestrii, misiunea lui de amploare – extragerea resurselor – fiind aproape de final.

Intr-una dintre calatoriile zilnice da peste o frumoasa necunoscuta, pe care o salveaza din ramasitele contorsionate ale navei cu care s-a prabusit.

Aparitia ei ii da peste cap aparent banala existenta si declanseaza totodata un lant de evenimente care il transforma in singura speranta a omenirii.

Din distributia filmului mai fac parte Olga Kurylenko si Melissa Leo. La carma peliculei se afla regizorul lui Tron: Legacy,Joseph Kosinski.

Oblivion (2013)
Regia: Joseph Kosinski
Distributie: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, Olga Kurylenko, Melissa Leo
Gen: SF, aventura
Lansare oficiala SUA: 19 aprilie 2013