Primul trailer pentru sezonul V din Games of Thrones, VIRAL pe internet (VIDEO)

Data: 2/02/2015 | Autor: .

Iron-Throne-Teaser-game-of-thrones-gadgetreport-540x304

HBO a lansat oficial trailerul pentru noul sezon din Urzeala Tronurilor (Games of Thrones). Sezonul 5 va debuta pe 12 aprilie 2015.

Serialul Games of Thrones cu Peter Dinklage, Lena Headey, Jack Gleeson, Michelle Fairley, Sean Bean, Mark Addy, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Harry Lloyd si Jason Momoa este o spectaculoasa drama fantastica si epica, a carei actiune este centrata in secolul al XV-lea, intr-un regat numit Westeros, intriga fiind construita in jurul regelui Robert Baratheon si al familiei lui, pe de o parte, si al lui Eddard “Ned” Stark, mana dreapta a regelui, pe de alta parte.
Serialul Games of Thrones, al carui prim sezon a costat 60 de milioane de dolari (10 episoade), este inspirat din seria de 7 romane epice de mare succes “A Song of Ice and Fire” scrise de autorul si scenaristul George R. R. Martin.

“Game of Thrones: Urzeala Tronurilor” s-a clasat si in 2014 pe primul loc in topul celor mai piratate seriale.
Astfel, numarul descarcarilor ilegale aproape a egalat audientele pe care productia de televiziune le-a inregistrat in Statele Unite.

Succesul inregistrat de serialul difuzat pe HBO poate fi observat si in clasamentul intocmit de site-ul de torrente TorrentFreak, avand in vedere ca debutul celei de-a treia serii a fost piratat de 5,2 milioane de ori, cifra ce reprezinta o crestere cu 25% fata de anul precedent, iar audientiile in SUA au fost de 5,5 milioane de telespectatori.

Pe locul al doilea in clasamentul realizat de TorrentFreak se afla “The Big Bang Theory”, care e urmat de “How I Met Your Mother”, acestea inregistrand 2,9 milioane, respectiv 2,85 milioane de descarcari ilegale.