Primul ultrabook HP cu Leap Motion a ajuns in Romania (VIDEO)

Data: 16/12/2013 | Autor: .

leap-motion-hp-laptop-gadgetreportAsteptat de toata lumea de mai bine de un an, ultra-ultrabook-ul de 17″ de la HP, primul care incorporeaza tehnologia revolutionara LeapMotion – de control prin miscari ale mainilor in fata ecranului – este disponibil la Flanco, in exclusivitate in luna decembrie. Pretul este unul pe masura tehnologiei, 5.199 lei

HP Envy 17 Leap Motion Special Edition iti permite sa accesezi si sa controlezi diferite aplicatii sau sa te joci, printr-un numar de gesturi pe care le faci in fata ecranului, fara sa fie nevoie sa-l atingi – toate acestea pentru ca laptopul are un senzor de miscare integrat.

Desi e evident ca folosirea intensiva a functiei Leap Motion influenteaza durata de viata a bateriei, dimensiunile senzorului (cu 70% mai mici decat ale unui periferic echivalent) si faptul ca este integrat in laptop asigura un grad considerabil de mobilitate.

Noul notebook Envy are un ecran sensibil, de 17,3 inci, cu rezolutie de 1080p care iti permite, practic, sa interactionezi si altfel cu computerul tau, nu numai pe calea traditionala, folosind mouse-ul si tastatura.

Gandit sa fie puternic si sa ofere o experienta de interactiune excelenta, inclusiv pentru jocuri, HP Envy 17 Leap Motion Special Edition functioneaza cu un procesor Intel Haswell Core i7, are grafica Nvidia, vine cu cel putin 8GB of RAM, si un hard de minimum 1TB. Pe partea audio, notebook-ul vine echipat de Beats Audio™ cu 4 difuzoare si 2 subwoofere, si permite redarea/inregistrarea pe discuri BluRay.

Notebook-ul il poti cumpara de AICI.