QuickMobile, primul site IT&C românesc care vinde şi în euro

Data: 8/10/2015 | Autor: .

quickmobileshop

QuickMobile, unul dintre cei mai importanţi retaileri online din România, a lansat o platformă de vânzări la nivel european. Pe QuickMobileShop.com, clienţii din cele 28 de ţări membre UE, inclusiv din România, pot cumpăra telefoane, tablete şi alte gadgeturi la preţuri în euro.

Site-ul QuickMobileShop.com oferă o gamă de peste 5000 de produse, iar transportul comenzilor va fi asigurat prin intermediul UPS, DHL şi TNT, în 2-5 zile lucrătoare.

Între ofertele în lei de pe versiunea în limba română şi cele în euro de pe noua platformă  nu există diferenţe semnificative de preţ.

QuickMobile a anunţat şi lansarea platformei Service-Return.com, prin intermediul căreia pune la dispoziţia utilizatorilor transportul gratuit tur-retur al produselor trimise în service, de la orice adresă din cele 28 de state, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

QuickMobile afirmă că lansarea platformei europene va însemna o afacere excelentă în condiţiile scăderii TVA de la 1 ianuarie 2016. Compania va putea să concureze, astfel, preţurile practicate de retailerii occidentali.

În cadrul evenimentului de miercuri seară, QuickMobile a mai anunţat lansarea unor noi gadgeturi precum becuri inteligente şi a dronelor DJI Phantom şi Inspire, cu preţuri pornind de la 3999 lei.

Becul inteligent SENGLED, cu difuzor si amplificator wireless alb, a ajuns şi în redacţia GadgetReport.ro, iar mâine veţi putea vedea un tutorial video complet despre modul în care funcţionează.