Razer Kaira, Kaira Pro și Wolverine V2. Noi căşti şi controllere pentru Xbox și PlayStation

Data: 24/09/2021 | Autor: .

Razer a anunțat noi produse care se alătură gamei de periferice destinate utilizatorilor de console. Printre ele se numără Razer Kaira X pentru Xbox și Razer Kaira X pentru PlayStation,  Kaira și Kaira Pro for Xbox White, respectiv Wolverine V2 White Edition. De asemenea, compania a lansat și Razer Universal Quick Charging Stand pentru Xbox, disponibil într-o serie de culori care complementează perfect diferitele variante de Xbox Wireless Controllers.

“Cu noul Kaira X, jucătorii au și mai multe opțiuni când vine vorba de alegerea căștilor Razer perfecte pentru Xbox, PlayStation sau PC,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Noile versiuni colorate ale căștilor Kaira X și ale standurilor de încărcare, alături de albul imaculat al Kaira, Kaira Pro și Wolverine V2, le permit jucătorilor să-și exprime personalitatea și prin intermediul perifericelor.”

Kaira X pentru Xbox și Kaira X pentru PlayStation

Noile Kaira X for Xbox și Kaira X for PlayStation utilizează difuzoarele Razer TriForce 50mm pentru a oferi un sunet de cea mai înaltă calitate. Cu o separare a frecvențelor îmbunătățită, difuzoarele TriForce redau perfect atât sunetele înalte, cât și cele medii, respectiv basul, oferind o experiență acustică foarte captivantă. Comunicarea din jocuri va fi deosebit de clară grație microfonului flexibil Razer HyperClear Cardioid Microphone, cu design de tip boom și un model polar restrâns de tip cardioid, ce atenuează zgomotele nedorite din jur.

Noile căști dispun de butoane de control dedicate, cupe Flowknit Memory Foam și de bentiță capitonată, pentru maximum de confort și fiabilitate. Folosind o conexiune analog pe cablu cu jack de 3.5mm, gama Kaira X este compatibilă cu majoritatea platformelor indiferent că e vorba de console, PC sau mobile. Noul Kaira X for Xbox este disponibil pe negru și pe alb pentru a se potrivi cu stilul Xbox Series X|S. Razer a anunțat și versiuni colorate ce sunt inspirate de Xbox Wireless Controllers: Shock Blue, Pulse Red și Electric Volt. Kaira X for PlayStation este disponibil într-un stil care se potrivește perfect cu PS5™ DualSense™ Wireless Controller.

Pentru mai multe informații despre gama Kaira X destinată consolelor, vizitați această pagină pentru Xbox sau această pagină pentru PlayStation.

Stand universal de încărcare rapidă pentru controllerele Xbox

Noua gamă de accesorii Razer colorate este completată de standurile de încărcare rapidă, compatibile cu Xbox Series X|S, Xbox One și Xbox Elite Series 1. Folosind un sistem de andocare magnetic, noile Universal Quick Charging Stands oferă încărcare rapidă pentru controllere, fiind disponibile în culorile Carbon Black, Shock Blue, Robot White, Pulse Red și Electric Volt. Ediția specială Aqua Shift este disponibilă în oferta Best Buy și a Microsoft.

Pentru mai multe informații despre Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox, vizitați această pagină.

Razer Kaira, Kaira Pro și Wolverine V2 White Edition

Noile  ediții albe ale Kaira, Kaira Pro și Wolverine V2,  aduc un plus de stil utilizatorilor de Xbox Series X|S care vor să-și exprime personalitatea prin intermediul perifericelor folosite.

Cu difuzoare Razer TriForce Titanium 50mm și microfon HyperClear Supercardioid, Kaira Pro oferă o performanță audio remarcabilă  prin Xbox Wireless și Bluetooth 5.0, alături de o latență extrem de redusă atât pentru Xbox Series X|S, cât și pentru mobile. Kaira for Xbox are același difuzor TriForce și microfon cardioid precum Kaira Pro, dar oferă suport numai pentru tehnologia Xbox Wireless. Ambele căști dispun de cupe Flowknit Memory Foam, garantând confortul pe termen îndelungat, și vin cu presetări de EQ dedicate pentru muzică, filme și jocuri.

Wolverine V2 folosește tehnologia de butoane Razer Mecha-Tactile atât pentru butoanele de acțiune cât și pentru D-Pad, toate acestea fiind calibrate pentru acuratețe și timpi de răspuns extrem de buni. Cele două butoane suplimentare personalizabile de tip bumper adaugă și mai multă flexibilitate, permițându-le jucătorilor să obțină un nivel mai mare de control asupra jocurilor.

Pentru mai multe informații despre Razer Xbox White Suite vizitați această pagină.