Razer Phone și controllerele mobile Razer devin compatibile cu Google Stadia

Data: 25/02/2020 | Autor: .

Razer primește acces către sistemul de game streaming al celor de la Google Stadia. Pe lângă telefoanele mobile Razer, utilizatorii pot folosi și gamepad-urile din gama Razer precum Junglecat, Raiju Mobile cât și noul Kishi, relatează GadgetReport.ro

Telefoanele compatibile cu Google Stadia sunt Razer Phone și Phone 2. Razer Phone 2 oferă o experiență de top având un ecran cu refresh rate de 120Hz, două boxe ce beneficiază de tehnologia Dolby Atmos dar și o baterie cu o capacitate de 4.000 mAh.

Pe lângă cele două telefoane ce beneficiază de suport pentru Google Stadia, jocurile pot fi accesate și cu ajutorul gamepad-urilor Razer Raiju Mobile, Junglecat și Kishi, compatibile, de asemenea, cu Android și iOS.

Din păcate, România nu se află pe lista țărilor care au acces, in primul val, la serviciile Google Stadia. Există, bineînțeles, soluția de a juca game-urile de pe Google Stadia cu un VPN instalat, care să schimbe IP-ul pe o țară aflată pe lista celor din primul val. Lista țărilor o puteți vedea AICI.

Prețul abonamentului Stadia Pro este de 10 dolari pe lună oferă acces la jocurile la rezoluție 4K HDR, cu 60 frame-uri/secundă și sunet 5.1 surround. Va mai exista un abonament, Stadia Base, gratuit, cu streaming la 1080p/60 fps/sunet stereo, însă la care va trebui să plătim pentru fiecare joc în parte, la fel ca la Steam. Prețurile jocurilor, în această variantă, nu au fost anunțate.

Cu ajutorul Google Stadia vom putea juca cele mai noi jocuri la o calitate grafică de top. Iar pentru aceastea vom avea nevoie doar de o conexiune la internet foarte bună, cât si un sistem ce poate rula Google Chrome ori un Chromecast Ultra TV dongle sau un telefon Pixel 4.