RCS-RDS a lansat cel mai mic receptor TV HD din ofertă

Data: 7/12/2015 | Autor: .

DIGI-DCD4304iRR

RCS-RDS a lansat DIGI DCD4304iRR, un nou model de receptor HD de televiziune digitală prin cablu. Receptorul are dimensiuni reduse, conector HDMI si USB, intrare si iesire RF, iesire audio-video, audio S/PDIF şi a inceput sa fie distribuit de cateva saptamani.

Principala caracteristica a receptorului DIGI DCD 4304 iRR este faptul că nu îi trebuie smartcard, decodarea fiind realizată din software.

Produs cel mai probabil de firma EKT, decodorul este propulsat de un procesor Ali M3715 sau M-Star Secure, cu 900 MIPS, are 128MB sau 256MB DDR3, 8MB sau 16MB Flash, HDMI 1.3 si USB 2.0, iar accesul conditionat este disponibil pentru Conax Contego, Verimatrix Viewright si Irdeto UC.

DIGI DCD4304iRR are USB PVR si Media player care redau fisiere de tip .mkv, .avi, .ts, .mpg comprimate in MPEG-4 Part 10 AVC HD/ H.264 HP@ L4, MP@ L3, MPEG-2 etc.

Pachetul conține pe lângă decodor: telecomanda + baterii; cablu HDMI; cablu RCA; alimentator; mod de conectare a echipamentului în română și maghiară // NU conține și manual de utilizare.

Pentru moment nu avem detalii despre preţul şi condiţiile în care va fi distribuit noul decodor. Având în vedere criza de smartcard-uri cu care se confruntă RCS-RDS, lansarea unui receptor HD fără card este o veste excelentă pentru clienţii companiei.

Detalii aflaţi de pe site-ul Hdsatelit.