PSY lansează un nou clip viral: Daddy!

Data: 3/12/2015 | Autor: .
psy-daddy-gadgetreport

Imagine din clipul Psy-Daddy

PSY, cântăreţul care a dat peste cap Youtube-ul cu clipul Gangnam Style, obligând programatorii să rescrie codul pentru contorizarea afişării clipurilor, revine cu o nouă piesă virală. PSY-Daddy a adunat, în numai 24 de ore, peste 18 milioane de vizualizări pe youtube.

Va fi greu să atingă recordul incredibil atins de Gangnam Style, care are, în prezent, 2,4 miliarde de vizualizări, însă piesa PSY-Daddy nu sună rău deloc.

PSY-Daddy a fost scrisă împreună cu rapperul american Will iAm şi este inclusă pe noul album „K-pop” (pop sud-coreean), intitulat „Chiljip PSY-Da” (ceea ce în coreeană înseamnă pur și simplu „al șaptelea album al Psy”).

Noul album al cântărețului conține 9 piese, incluzând colaborări cu Ed Sheeran, Will.i.am și artiștii sud-coreeni Zion.T și Gaeko.

După „Gangnam Style”, Psy nu crede într-un un nou fenomen planetar și consideră că are zero șanse să repete un astfel de succes. Artistul a devenit un star mondial în 2012 cu acest titlu în stil voit scandalos, punând în scenă de acum popularul dans al călărețului, care parodiază viața bogătașilor fără ocupație din cartierul de lux Gangnam din Seul.

Succesul „Gangnam Style”și așteptările pe care le-a suscitat au fost uneori dificil de trăit, a declarat artistul de 37 de ani, într-o conferință de presă în Seul, înainte de lansarea noului său album.

„Presiunea și stresul au fost pur și simplu prea mari”. Când a fost întrebat dacă speră să repete succesul, a scuturat din cap. „Nici o șansă”.”Nu cred ca ceva de genul Style Gangnam se întâmple din nou”, a spus el.