RCS-RDS lanseaza filme HD pe internet

Data: 29/09/2014 | Autor: .

digiplay filme rcs rdsRCS-RDS a publicat in ghidul Digi Film un teaser al viitorului serviciu de filme şi seriale la cerere, contracost, VOD ( prescurtarea de la Video On Demand). Serviciul va fi disponibil pe PC ( laptop, desktop ), telefon sau tabletă.

Serviciul va oferi cu siguranță cel puțin o bibliotecă de filme si seriale, prin intermediul actualei platforme digi-online.ro.

Interesanta este si precizarea că filmele vor putea fi vizionate in rezolutie HD: „Alege cea mai variată gamă de filme HD intr-un pachet avantajos !”, precizează compania, relatează HDSatelit.

Initial, RCS-RDS anuntase serviciul VOD DigiPlay ca fiind disponibil din toamnă, dar având in vedere modul de exprimare din teaser, la timpul prezent ( „Alege”… ), precum si faptul că broșura este dedicata lunii octombrie, este destul de posibil ca DigiPlay sa fie lansat chiar de luna viitoare.

Prin VOD, utilizatorii pot să selecteze și vizioneze conținut audio-video oricând doresc, dintr-o bibliotecă pusă la dispoziție de către furnizor, fără să mai fie nevoiți să îl urmărească la un timp specific de emisie, prin televiziunea liniară clasică.