RCS-RDS pregăteşte noi canale de filme!

Data: 9/01/2015 | Autor: .

rcs-rds-canale-noi

SPI / FilmBox negociază cu RCS-RDS, pentru introducerea canalelor Filmbox in Ungaria. Daca intelegerea va fi definitivata, exista probabilitatea sa fie introduse in viitor si in grilele RCS-RDS din Romania, desi nu este precizata expres țara noastră, relatează HD Satelit.

Recent, Digi Ungaria a eliminat din grilă mai multe canale, printre care Viasat Nature si Fix TV de pe analogic, iar de pe digital Universal Channel, Super RTL, RTL II Germania, France24, 3.sat, VOX. Astfel a devenit necesara inlocuirea acestora cu alte canale, pe digital fiind introduse RTL II HD Ungaria, Cool HD, Film+ HD.

De asemenea, echipa nou înființată a SPI / FilmBox în Budapesta a încheiat acorduri cu Antenna Hungária și Telenor si este in discutii cu Digi TV ( RCS-RDS), anunță Broadband News.

Potrivit companiei, pachetul său FilmBox Premium, care include si recent rebranduitul FilmBox Premium, dar si FilmBox Family, sunt acum distribuite de Antenna Hungária, iar FilmBox Live este oferit de asemenea abonatilor MyTV al Telenor.