RCS&RDS a pus taxa pe posturile Discovery

Data: 13/08/2012 | Autor: .

Compania de cablu RCS&RDS nu mai ofera gratuit clientilor sai unele posturi ale trustului Discovery, iar cei care doresc sa le urmareasca in continuare trebuie sa plateasca o taxa de 7 lei pe luna. 

Posturile vizate sunt Discovery World, Discovery TLC Romania, Discovery Science si Investigation Discovery, arata Capital. Totusi, masura este luata doar in cazul celor care prind posturile TV in format digital.

Compania de cablu nu este obligata sa furnizeze aceste canale clientilor, ci doar un anumit numar de canale, asa ca abonatii la televiziunea digitala de la RCS&RDS sunt privati de aceste posturi.

Cei care doresc sa ia legatura cu operatorii RDS&RDS vor fi intampinati de mesajul urmator: „In perioada urmatoare RCS&RDS va reorganiza grila de programe digitale. Din acest motiv cateva posturi TV vor putea fi receptionate numai in format analogic, nu si in cel digital. In cazul in care unul dintre programele dumneavoastra preferate nu mai poate fi receptionat decat analogic puteti face trecerea la acest format utilizand telecomanda televizorului dumneavoastra.

Pentru receptionarea acestui post TV in format digital puteti opta pentru pachetul superior de canale digitale.

Deranjate de aceasta modificare, mai multe persoane au creat o petitie impotriva celor de la RCS&RDS.

 

1 comentariu

 • 13/08/2012, 09:29 Alexandru says : raspunde

  GRESIT !
  RCS RDS nu a furnizat „gratuit” aceste programe!
  l momentul cand am facut abonament la ei, era optiunea EXTINS, in care erau cuprinse si aceste posturi de la discovery,pachetul BAZA nu le avea!
  deci, eu am platit pentru ele pana acum si nu le mai am, ei pot modifica grila cum vor desi la momentul acela contractul l-am facut in baza acestor posturi, sa le pot vedea; eu insa, nu pot rezilia contractul cu acesti NEMERNICI !
  Astept si deciza Protectiei Consumatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.