Reolink E1. Cum arată și ce poate o cameră video de supraveghere de 160 de lei

Data: 18/10/2020 | Autor: .

Dacă vreți să vă cumpărați o cameră de supraveghere optimă, fără fir, cu care să monitorizați ce se întâmplă în casă, practic în orice spațiu închis, Reolink E1 poate fi o variantă optimă, mai ales că vine cu un raport preț-calitate imbatabil. Pe site-ul oficial o gasiti la 32 euro (aprox. 160 lei), iar pe eMag o puteti cumpara cu 205 lei (LINK AICI)

Camera de supraveghere Reolink E1 oferă  imagini excelente captate atât pe timp de zi cât și noaptea, grație senzorului de 3 MP, cu Night vision.

Camera are o construcție interesantă, futuristă, dintr-un plastic solid, iar senzorul se poate roti la 355 grade pe orizontală și 50 de grade pe verticală.

Reolink E1 se controlează cu o aplicație dedicată pe care o descărcați gratuit din Google Play sau din App Store. Dacă nu găsiți aplicația în magazinul de aplicații Google (în cazul nostru), cel mai simplu este să mergeți pe site-ul oficial reolink.com si sa o descarcati de acolo.

Reolink E1 se conectează foarte ușor la un router wireless. După ce descărcați aplicația gratuită, scanați codul QR de pe fundul camerei, în momentul în care o adăugați în aplicație.

Atenție, însă. Camera se conectează numai la WIFI pe 2,4 GHz, astfel că o să vă dea eroare dacă vreți să o treceți pe 5Ghz. Noi am făcut această greșeală și ne-am dat seama ulterior.

3MP Super HD Wireless PT Security IP Camera

IMAGINE EXCELENTĂ, SUPER HD

 

Instalarea decurge foarte simplu, în 2 minute, iar din momentul în care o conectezi la rețea, vei putea vedea  imagini în direct, la o calitate suprinzător de bună (Super HD)

Puteti mari imaginea de pana la 4 ori pentru nu a pierde nici cel mai mic detaliu, din aplicație. Pentru cazurile in care conexiunea la internet nu este foarte puternica, puteti alege sa vizualizati imaginea la o rezoluție inferioară, prin schimbarea setării din aplicație.

3MP Super HD Wireless PT Security IP Baby Camera

Aveți la dispoziție un joystick digital, în aplicație, care vă permite să schimbați unghiul de vizualizare atât pe orizontală cât și pe verticală.

Altfel spus, camera se poate roti automat din aplicatie chiar in momentul cand vizualizati imaginea live. Este nevoie doar sa apasati sagetile de pe ecranul telefonului din aplicatie si camera se va roti automat sus, jos, stanga sau dreapta.

Cu ajutorul aplicatiei, puteti vorbi cu cei pe care ii urmariti. Puteti asculta sunetul din incapere sau puteti comunica cu ei apasand butonul ‘microphone’ din aplicație.

3MP Super HD Wireless Indoor PT Security Camera

Puteti seta, de asemenea, camera sa detecteze obiectele aflate in miscare si sa declanseze alarma. Prin e-mail este transmisa o notificare catre utilizator, camera poate sa fie setata sa faca poze sau sa inceapa inregistrarea cand detecteaza miscare.

Wireless WiFi Pan Tilt Smart Home Security Camera

INREGISTREAZĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CASĂ

Camera înregistrează pe un card SD de până la 64 GB (nu este inclus în pachet), tot ce urmărește și puteți vedea, apoi, imaginile la o calitate foarte bună, în aplicație. Aplicația îți permite, printre altele, să crești viteza de redare, astfel încât să ajungi foarte ușor la imaginile care te interesează.

Aplicația lui Reolink E1 este una foarte bine gândită și ușor de folosit. Îți permite, printre altele, să setezi calitatea imaginii și să dai share la imaginile foto & video stocate.

Mai mult decât atât, camera monitorizează spațiul în care este amplasată și îți transmite un avertisment audio (alarmă) și text (direct pe telefon sau pe email, după cum setezi) atunci când există mișcare în fața ei.

Aplicatia va permite sa conectati mai multe camere pe care sa le denumiti pe zone si pe care le puteti accesa foarte usor.

O altă chestie deșteaptă. Poți să atașezi camera la un Google Home și să o vezi pe dispozitivele asociate.

Google Assistant Security Camera

UN GADGET IEFTIN SI BUN

Pe ansamblu, camera Reolink E1 este una care ne-a surprins în mod plăcut cu calitatea imaginii, atât pe zi cât și pe timp de noapte. Dincolo de prețul ridicol de mic, camera are o aplicație intuitivă, foarte bine dezvoltată, care oferă multe opțiuni la nivelul unei camere din zona premium.

Camera se descurcă optim dacă o amplasați la o distanță de maxim 10 metri de router. Asta dacă vreți să monitorizați imaginile, pe telefon sau pe calculator, în timp real. Altfel o puteți pune oriunde, bineînțeles conectată la priză,  să înregistreze pe cardul inclus.

Altfel spus, camera Reolink E1 își merită toți banii. Unde o puteți folosi? În spațiile închise, în apartament, în camera copliului, într-un garaj, pe o terasă acoperită etc.

În niciun caz să nu o lăsați afară pentru nu este rezistentă la apă și praf și riscați ca, la prima ploaie sau atunci când bate vântul, să vă treziți că nu mai funcționează.