Resident Evil se intoarce. Retribution, primul trailer video

Data: 23/01/2012 | Autor: .

Sony pregateste lansarea, in toamna, a noii serii din Resident Evil – Retribution. Al cincilea episod al seriei realizata dupa jocul cu acelasi nume se anunta de pe acum, din imaginile prezentate de Sony, ca fiind cel mai spectaculos film al seriei.

In noul episod, ultima speranta a rasei umane, Alice (Milla Jovovich), se trezeste in inima Umbrella. Urmeaza o serie intreaga de intamplari misterioase si pline de adrenalina.

Scenariul o duce din Tokyo la New York, Washington, si Moscova, culminand cu revelatia socanta care o forteaza sa reconsidere tot ceea ce credea ca este adevarat.

Foarte interesant este faptul ca Sony se foloseste de trailerul Resident Evil pentru a-si promova cateva dintre gadgeturile sale de top.

Primul episod al seriei a fost lansat in 2002. In 2004, a urmat Apocalypse, iar trei ani mai tarziu Extinction. In 2010, am putut vedea in cinematografe Afterlife. Noul episod, Retribution, va fi lansat in luna septembrie in format 3D.

Seria Resident Evil a inregistrat, pana in prezent, incasari de 675 milioane de dolari. Mai multe amanunte despre film si scenariu puteti afla aici.