Review Bissell Crosswave. Aparatul care aspiră și spală orice suprafață

Review Bissell Crosswave. Aparatul care aspiră și spală orice suprafață

Dacă ești în căutarea unui aspirator care să includă și funcția de mop, Bissell Crosswave este o alegere foarte bună. Aparatul aspiră și spală orice suprafață, inclusiv zonele umede, reușind să ofere o curățenie exemplară, cu un raport preț-calitate foarte bun, relatează GadgetReport.ro

Am ajuns la Bissell Crosswave după ce am căutat o bună perioadă un aparat care să ofere ambele funcții, de aspirator și de mop. Cele mai multe gadgeturi de pe piață le oferă separat, o soluție all inclusive care să ofere și o performanță optimă fiind destul de greu de găsit.

Dincolo de cele două funcții, am ales Bissell Crosswave pentru faptul că are o putere optima, de 560 W, suficientă pentru a face curățenie optima într-un apartament. Am ales versiunea cu fir, convinși fiind că este mai optimă decât cea cu acumulatori, a căror încărcare durează destul de mult, iar înlocuirea acestora ar necesita o investiție ulterioară.

Ce ne-a atras în primul rând la Bissell Crosswave? Designul optim. Aparatul este ușor de manevrat, fiind destul de versatil indiferent ce zone ai de acoperit cu el. În plus, stă foarte simplu în poziție verticală, grație unui mecanism de susținere simplu și eficient.

Vezi in clipul de mai jos un test cu aspiratorul mop, realizat de GadgetReportTV. Va invitam sa ne urmariti pe canalul de Youtube.

Construcția este una simplă, astfel că ai acces ușor la dispozitivul în care îi torni lichidul de curățare și la compartimentul unde se adună mizeria. Și peria poate fi scoasă foarte ușor, spălată și apoi pusă la loc.

Lichid special sau nu?

Este recomandat să folosești Bissell Crosswave cu lichidul său special, care nu face spumă, însă am testat și un lichid simplu, de geamuri, care a fost de asemenea foarte bun. Atenție, dacă vreți să folosiți alt lichid de spălare, alegeți neapărat unul care nu să facă spumă.

Aparatul îți arată, pe recipientul special, câtă apă trebuie să pui și cât lichid, în funcție de suprafața pe care vrei să o cureți. Pentru un apartament de două camere,  mergeți pe varianta cu mai puțin lichid. De la 3 camere în sus, umpleți rezervorul la nivelul maxim.

Odată montat, nu îți rămâne decât să îl pui în priză și să apeși pe butonul optim – HARD FLOOR pentru parchet, gresie sau linoleu, respectiv RUG, pentru covoare, mochete etc.

Din butonul de sub mâner, poți să distribui lichid atât cât este necesar, în funcție de cât de murdară este suprafața. Peria se învârte cu 3000 RPM.

Bissell Crosswave curăță absolut orice tip de mizerii

Noi am testat noroi, pământ, cafea, praf, păr, bucăți de hărtie etc și de fiecare dată și-a făcut treaba cu brio.

Zgomotul este unul decent, de 80 dB(A), similar cu al unui aspirator. Odată finalizată curățenia, nu îți rămâne decât să scoți rezervorul de apă murdară (0,62 litri) și să îl verși la wc, apoi să cureți cu apă filtrul și recipientul. Și peria se scoate simplu, cu un mecanism ingenios și poți să o cureți cu apă. Este important să cureți părul de pe ea pentru că, dacă nu o faci, în timp peria nu va mai da același randament.

Odată curățate, le lași la uscat și apoi le montezi la loc pentru următoarea dată când vei folosi Bissell Crosswave.

CUMPĂRĂ BISELL CROSSWAVE DE AICI.

Ne-a plăcut acest produs pentru că lasă suprafețele curate, fără urme de mizerie și că le usucă în același  timp. Sunt, bineînțeles, momente când mai lasă câte o dâră de lichid, dacă exagerezi cu dozajul, dar îl aspiră rapid, dacă mai treci o dată pe locul respectiv.

Important și relevant este și faptul că modul de folosință este foarte igienic. Folosești tot timpul numai apă curată cu detergent care omoară microbii, iar mizeria se adună într-un recipient etanș, fără praf.

Ce nu ne-a plăcut?

Faptul că capul pivotant nu îi permite să intre chiar sub orice obiecte, de la canapele la dulapuri.

Dacă te interesează să afli mai multe detalii despre produs, intră pe acest link, unde găsești și un preț foarte bun, mai mic decât cel de listă.