Review Brother MFC-T920DW. O imprimantă multifuncțională ușor de folosit

Data: 23/04/2021 | Autor: .

Brother MFC-T920DW

Dacă lucrezi mai mult de acasă în această perioadă, dincolo de laptop, de camera web și de platformele de comunicare, mai ai nevoie de un gadget esențial, care să îți facă munca mai ușoară. Un multifuncțional wireless, care să îți scaneze și să îți printeze rapid documentele, este o investiție absolut necesară. Am testat, în aceste zile, unul dintre cele mai moderne multifuncționale de pe piață, Brother MFC-T920DW, o imprimantă rapidă și cu un cost de utilizare foarte bun.

Indiferent că muncești de acasă sau de la birou, știi cu siguranță cât de important este să ai o imprimantă rapidă, care să îți ofere toate funcțiile de care ai nevoie, inclusiv scanare, copiere și, de ce nu, servicii de fax.

La acest capitol, Brother MFC-T920DW poate fi o soluție optimă. Vorbim de un multifuncțional 4 în 1, cu conectivitate prin cablu și wireless, imprimare duplex automată, alimentator automat de documente (ADF), un afișaj LCD de 4,5 cm și sistem de rezervoare de cerneală pentru reîncărcare economică.

Brother MFC-T920DW

Poate cel  mai important aspect este acesta din urmă. Nu trebuie tot timpul să cumperi cartușe. Asta pentru că vine cu rezervoare de cerneală foarte ușor de folosit și care permit imprimarea a până la 15.000 de pagini alb negru, oferind astfel costuri semnificativ reduse pe pagină. Cu cartușele color, poți să imprimi până la 5000 de pagini.

Instalare rapidă, din telefon

Dincolo de look-ul modern și de calitatea materialelor folosite, ce ne-a plăcut cel mai mult la această imprimantă este că se instalează foarte ușor și rapid.

N-a trebuit decât să scanăm codul QR de pe manual și să instalăm aplicația gratuită din Google Play. În 2 minute, Brother MFC-T920DW a fost instalată și gata de funcționare.

Bineînțeles că poți să o setezi și de pe laptop sau PC, tot la fel de ușor, din pagina dedicată de pe internet.

Odată instalată, poți să o folosești pentru ceea ce ai nevoie – imprimare, copiere, scanare sau fax.

Viteză bună și sunet optim

Am testat destul de multe imprimante care abia se mișcau, reușind cu greu să printeze un A4.  Nu este cazul aici. Din momentul în care îi dai print, Brother MFC-T920DW îți livrează hârtia imprimată în câteva secunde.

Producătorul spune că este este capabilă să printeze pînă la 16.5ipm color  și 17ipm în format alb negru, cu o rezoluție de până la 1200 x 6000 dpi.

Dacă vrei să printezi documente multiple, trebuie să ții cont de faptul că alimentatorul automat de documente are o capacitate de 20 de coli.

Mai mult chiar, imprimanta este capabilă de imprimare duplex automata, iar zgomotul de funcționare este unul foarte discret.

Multiple posibilități de conectare

Multifuncționalul celor de la Brother îl poți controla atât de pe telefon, laptop, PC cât și din zona de comandă fizică de pe el, care include un ecran LCD de 4,5 cm, cu afișare în limba română.

Cu ajutorul acestuia, poți să printezi inclusiv documentele de pe un USB sau să le salvezi pe cele scanate.

În toată perioada cât am testat această imprimantă, n-am avut erori de conectivitate, folosind imprimanta atât pe fir, prin mufa LAN, cât mai ales pe wireless.

Consumabile ieftine și de calitate

Un alt avantaj al acestui multifuncțional este faptul că incude, în cutie, 2 flacoane de cerneală neagră (capacitate totală de 15000 de pagini), 1 flacon de cerneală cyan (5000 de pagini), 1 flacon de cerneală magenta (5000) și 1 flacon de cerneală galbenă (5000).

Iar dacă la un moment dat rămâneți fără culori, le puteți cumpăra din majoritatea magazinelor, la prețuri foarte bune, rezultând un cost pe pagină extrem de redus.

Sfatul nostru este ca tot timpul să folosiți cerneala originală Brother, dacă vreți o calitate bună de imprimare. Știți, probabil, că cerneala proastă riscă să vă strice echipamentul.

Rezervoarele se încarcă ușor, din flacoanele cu cerneală cu sistem hands-free, fără să riscați să vă murdăriți pe mâini.

Brother MFC-T920DW, o imprimantă optimă

În concluzie, dacă vă doriți un multifunctional care să funcționeze rapid, la costuri reduse de imprimare, Brother MFC-T920DW este o soluție optimă. Este un gadget cu care poți să faci cam toate operațiunile de care ai nevoie, de la scanarea documentelor la copiere și imprimare. Sau să trimiți un fax. Chiar, mai folosește cineva faxul în ziua de azi?

Dacă te interesează imprimanta celor de la Brother o găsești pe acest LINK, la cel mai bun preț.