Review Panasonic SC-TMAX10E. O boxă cu un sunet spectaculos, pentru petrecerile de acasă

Data: 9/11/2020 | Autor: .

Review Panasonic SC-TMAX10E. O boxă cu un sunet spectaculos, pentru petrecerile de acasă

Trăim vremuri în care ne petrecem mai mult timp acasă. Pandemia ne-a schimbat modul de viață și am trecut de la ieșitul în oraș, la club sau la restaurant, de la nunți și botezuri, la petrecerile organizate acasă, în sufragerie sau în curte. Cum Crăciunul și Revelionul le vom petrece tot acasă sau la prieteni, am testat o boxă specială pentru astfel de momente, pentru petrecerile private – Panasonic SC-TMAX10E.

Cei de la Panasonic sunt cunoscuți pentru calitatea produselor lor și am vrut să vedem dacă Panasonic SC-TMAX10E se ridică la așteptările noastre. Asta după ce am mai testat, în trecut, tot felul de boxe wireless care, marea lor majoritate, ne-au dezamăgit.

Asta pentru că, până la urmă, dincolo de design, de luminițe și alte artificii, sunetul este cel care contează și cele mai multe se aud tare și prost.

La prima vedere, Panasonic SC-TMAX10E, de 300 W, nu iese în evidență, cel puțin din punct de vedere al designului. Este chiar banală, cu negrul său mat, liniile tăioase și ledurile care înconjoară principalul difuzor.

Este și destul de grea. Are 10,2 kilograme și niciun fel de rotițe, pe care să o poți căra mai ușor. Pur și simplu, trebuie să o iei în brațe sau de mânere, dacă vrei să o muți dintr-un loc în altul.

Sistem audio High Power Panasonic SC-TMAX10E-K, 300W,  AIRQUAKE BASS, NegruBoxa are 30,3 cm în lungime, o lățime de 28,5 cm și o înălțime de 58,5 cm. Dimensiunile sunt în media acestui tip de gadgeturi. Dacă o vezi în raftul magazinelor, nu o vei deosebi față de celelalte decât poate prin logo-ul Panasonic.

Numai că, așa cum vă spuneam, nu look-ul ar trebui să fie în prim-planul deciziei de achiziție, când cauți să îți cumperi o asemenea boxă, ci calitatea sunetului.

Iar la acest capitol, Panasonic SC-TMAX10E stă foarte bine. Sunetul sistemului TMAX10 este redat prin wooferul de 20 cm, sustinut de doua amplificatoare, totul controlat prin functia AIRQUAKE BASS.

Boxa are un sistem foarte interesant de bax reflex, pe care îl simți în mod direct, pentru că sistemul directioneaza sunetul in fata, pastrand rezonanta generata din spatele unitatii wooferului.

Vorbeam mai devreme de greutatea destul de mare a boxei. Este un plus, pentru că, dincolo de uzabilitate, faptul că folosește o structură mai solidă se traduce într-un sunet mai bine calibrat, fără să îi tremure toate plasticele, ca la alte boxe.

Bass-ul se aude clar, fără niciun alt zgomot din boxă, iar mediile și înaltele sunt, de asemenea, bine calibrate.

Pentru amatorii de ,,briz-briz-uri’’, boxa are și un sistem de iluminare albastră care se sincronizează cu muzica.

STAȚIE DE KARAOKE

Dincolo de faptul că redă muzica de pe Bluetooth, USB, CD sau mp3, boxa are și două mufe pentru microfon, astfel că o poți folosi și pe post de stație de karaoke.

O să îți dai vecinii pe spate, dacă dai la maxim, asta pentru că boxa utilizează o multitudine de filtre care fac ca vocea ta să sune mai bine, inclusiv cu celebru Echo (Ecou), specific cântăreților de manele.

Pentru a controla muzica, ai la dispoziție o telecomandă simplă, cu butoane clare. Poți, bineînțeles, să controlezi totul și de pe boxă, direct.

Sistem audio High Power Panasonic SC-TMAX10E-K, 300W,  AIRQUAKE BASS, Negru

Ce ne-a mai plăcut este că această boxă include și o aplicație de telefon, Panasonic Max Juke, pentru iPhone sau Android, de pe care poți să îți demonstrezi talentele de DJ.

Captură de ecranCaptură de ecranCaptură de ecranCaptură de ecran

Odata descarcata aplicatia gratuita si dupa ce ai cautat boxa pe bluetooth, o vei gasi afisata in aplicatie.

Din software-ul de pe telefon vei putea face diferite setari de sunet, in functie de preferinte, vei putea sa controlezi boxa ca telecomanda, inclusiv sa redai clipuri audio de pe Youtube.

Aplicatia este, de departe, una dintre cele mai interesante pentru un astfel de gadget.

Iar dacă vrei să o iei afară și nu ai priză, este compatibilă cu orice baterie care scoate măcar 2 A.

In concluzie, boxa celor de la Panasonic este o surpriza extrem de placuta. Un sunet excelent, insotit de o aplicatie care iti ofera o multitudine de posibilitati. La pretul de 900 de lei, acest produs este, fara indoiala, un best buy pe care vi-l recomandam cu toata increderea.

Dacă te interesează boxa, o poți găsi pe acest link la cel mai bun preț.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Sistem audio
Tip High Power
Tehnologie Wireless Cu fir
Conectivitate Bluetooth
Utilizare Uz casnic
Putere consumata 47 W
Conectori 1 x USB 1 x Aux 1 x Optical 2 x Microfon
Culoare Negru

REDARE

Tip mediu de redare CD
Formate audio suportate MP3
Functii Karaoke Control bass

PERFORMANTE

Putere RMS totala 300 W

DIMENSIUNI

Lungime 30.3 cm
Latime 28.5 cm
Inaltime 58.5 cm
Greutate 10.2 Kg