Robert Downey Jr. face cea mai proasta reclama la HTC One M8 (VIDEO)

Robert Downey Jr. face cea mai proasta reclama la HTC One M8

HTC a lansat campania de promovare pentru noul smartphone HTC One M8. Primul clip video lansat pe internet il are in prim-plan pe celebrul actor Robert Downey Jr. Spotul este unul cel putin tulburator, ca sa nu spunem foarte prost.

Cu o grimasa grava, actorul povesteste, in fata unei camere amplasate pe un platou de filmare, ca HTC One a fost declarat anul trecut cel mai bun telefon din 2013. Ne anunta, apoi, ca a aparut o noua generatie.

Din spotul video pe care il puteti vedea mai jos pare ca Robert Downey Jr. a fost fortat sa faca reclama telefonului.

Am facut un sondaj in redactia GadgetReport.ro si n-a fost nici macar un vot in favoarea ideii publicitare. Voi ce credeti?

MERITA SA CUMPARAM NOUL TELEFON?

htc-oneDaca priviti fotografia din dreapta, diferentele dintre cele doua telefoane sunt aproape insesizabile. Intrebarea este astfel justificata – merita sa dam bani in plus pentru a cumpara editia 2014 a celui mai bun telefon din 2013?

Prima si, probabil, cea mai importanta diferenta o constituie ecranul. Noul HTC One vine cu un display de 5 inchi, cu 0,3 inchi mai mare decat predecesorul.

Telefonul a crescut in dimensiuni, dar si in greutate, de la 143 la 160 de grame, odata cu profilul metalic excelent realizat.

Vorbim, apoi, de un procesor mai puternic, Snapdragon 801, si o baterie mai mare, de 2600 mAh, care ii ofera telefonului o autonomie cu 40 la suta mai mare.

O alta diferenta esentiala – noul HTC One are un slot MicroSD prin care poti sa cresti spatiul de stocare cu pana la 128 GB. Pe HTC One 2013 nu aveam MicroSD.

O alta diferenta notabila o constituie camera foto. Noua versiune vine cu o camera frontala mai buna si, mai ales, cu inovativa Duo Camera de pe spate, care promite imagini mai bune calitativ chiar si in conditii de lumina scazuta.

O alta diferenta semnificativa o reprezinta software-ul. Noul HTC One vine cu Android 4.4.2 si cu noua suita Sense 6.0.

Nu in ultimul rand, noul HTC One vine in mai multe variante de culoare, astfel ca aveti de unde alege. In privinta pretului, ramane de vazut ce strategie va adopta HTC.

Va continua sa vanda ambele telefoane, dar la preturi diferite ? Va renunta la editia 2013?

Urmariti mai jos un clip video in care vedem o comparatie vizuala intre cele doua telefoane.