Robotii vor sa cucereasca Pamantul. Primul trailer pentru Pacific Rim (VIDEO)

Data: 18/12/2012 | Autor: .

pacific-rim

2013 se anunta a fi anul filmelor SF. Dupa Oblivion si After Earth, o alta productie de la Hollywood si-a prezentat primele detalii. Pe yotube a fost lansat trailerul filmului Pacific Rim, regizat de Guillermo del Toro, cunoscut pentru Hellboy si Pan’s Labyrinth.

Filmul spune povestea unei echipe de oameni care lupta impotriva unei invazii extraterestre prin intermediul unor roboti uriasi, controlati din interior chiar de catre… oameni. Secventele din trailer arata desavarsit de bine, cu efecte vizuale foarte bine realizate, cu o “greutate” in desfasurarea actiunii.

Filmul pare a fi o combinatie intre Godzilla, Real Steel si G.I. Joe, lucru pe care mi-as dori sa-l depaseasca cu success din momentul lansarii mondiale pe marile ecrane in data de 12 iulie 2013.

Un lucru notabil pe care sincer l-am observat din clip este inamicul care va teroriza Pamantul: din descrierea filmului reiese ca Pamantul este invadat de extraterestri, insa din cate se pare este vorba de o soparla preistorica, asemenatoare cu Godzilla, scrie Redactia4Fun.

In rolurile principale, printre actorii celebrii, ii veti regasi pe Ron Pearlman (Hellboy, Hellboy II) sauIdris Elba (Thor, Prometheus).