Samsung da o lovitura incredibila in piata laptopurilor. Chromebook 2, un gadget ieftin si performant! (VIDEO)

Data: 4/03/2014 | Autor: .

samsung-Chromebook-2Daca vreti sa va cumparati un laptop decent, pentru uz casnic, noul Samsung Chromebook 2 poate fi o varianta foarte buna. Pentru numai 399 de dolari (1200 lei), veti putea cumpara un gadget cu dotari de ultima ora si o autonomie de 8,5 ore!

Noul Chromebook 2, lansat luni de Samsung, vine in doua variante, una de 319 de dolari si o alta de 399 de dolari.

Nu sunt cele  mai ieftine Chromebook-uri, insa din punct de vedere al dotarilor si autonomiei, depasesc net concurenta, inclusiv unele gadgeturi cu Windows 8.1.

Prima versiune Chromebook 2 are un ecran de 11,6 inchi, un display HD (1366 x 768 pixeli), un procesor de 1.9GHz Samsung Exynos 5 Octa-core, 4GB de RAM DDR3L low-voltage si 16GB spatiu de stocare.

Procesorul este cel mai nou lansat de Samsung si, impreuna cu memoria de 4 GB, promite o experienta excelenta de utilizare.

Chromebook2 Versiunea mai mare, de 13 inchi, are un ecran Full HD (1920 x 1080 pixeli) si procesor superior, un octa-core tactat la 2.1GHz.

Ambele Chromebook-uri vin cu camera HD (720p), port HDMI, doua porturi USB – unul 3.0 si unul 2.0, un card reader MicroSD, mufa pentru casti, de 3.5mm,  alaturi de o baterie ce le asigura o autonomie de pana la 8,5 ore.

Modelul mai mic va fi  disponibil in culorile alb si negru, in timp ce Chromebook-ul de 13 inchi va fi disponibil intr-un gri Titan si va fi acoperit, dupa modelul Galaxy Note 3, cu piele, pentru un aspect premium.

Ambele Chromebook-uri ruleaza sistemul de operare Chrome OS. Acesta va permite sa folositi mai toate aplicatiile uzuale, de la browser-ul Chrome, la un office care va permite sa editati texte la fel ca in in Windows Office.

Asa ca, daca va doriti un laptop ca sa intrati pe internet, sa scrieti un text si sa vedeti filme si sa ascultati muzica, Chromebook 2 poate fi o alegere foarte buna.

Cele doua Chromebook 2 vor fi lansate in magazine in aprilie.

Chromebook1 Chromebook4