Samsung Galaxy S5 vine in aprilie. Va avea o functie in premiera mondiala (VIDEO)

Data: 9/01/2014 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S5Samsung va lansa cea de-a cincea generatie a smartphone-ului Galaxy S5 in luna aprilie. Telefonul va fi primul din piata cu un senzor care va recunoaste utilizatorul dupa ochi.

Vicepresedintele Samsung, Lee Young Hee, a declarat, la CES Las Vegas, ca noul telefon Samsung Galaxy S5 va veni cu modificari importante, atat la capitolul design cat si privinta aplicatiilor.

Lee a recunoscut ca Galaxy S4 a avut un design similar cu S3 si a precizat ca, odata cu S5, Samsung se va “intoarce la origini” fara a spune despre ce este vorba.

GadgetReport.ro scria, recent ca, odata cu Samsung Galaxy S5, sud-coreenii spera sa inchida gura celor care spun ca au adoptat “moda” celor de la Apple, de a lansa an de an un telefon putin mai bun decat varianta precedenta.

Ultimele informatii aparute pe surse in presa internationala vin sa sustina ceea ce GadgetReport.ro relateaza de cateva luni bune. S5 va fi primul telefon Samsung cu ecran  quad HD de 5 inchi si 587 ppi, cu rezolutia 2560×1440 pixeli, prins intr-o carcasa metalica.

GadgetReport.ro relata, anterior, ca noul Samsung Galaxy S5 va avea cel mai puternic procesor dezvoltat de Samsung, octa-core-ul Exynos 6, pe arhitectura 14 nm si suport pe 64 de biti.

Telefonul ar urma sa beneficieze de  3 GB de RAM si o camera de 16 GB capabila sa inregistreze video in 4K si de o baterie de 4000 mAh. In plus, daca iPhone are senzor de amprenta, sud-coreenii vor introduce pe noul telefon un scaner de iris.  Cu alte cuvinte, telefonul va recunoaste ochii proprietarului si se va debloca in momentul in care acesta il priveste.

Daca sunteti curiosi cum ar putea arata noul telefon, urmariti clipul de mai jos. Jurnalistii de la O2GuruTV au incercat sa adune toate informatiile, iar rezultatul este unul cu adevarat spectaculos.