Samsung Gear S3 ajunge în România în decembrie

Data: 25/11/2016 | Autor: .

Samsung Gear S3 ajunge în România în decembrie

Samsung a anunţat lansarea oficială pe piaţa românească a smartwatch-ului Samsung Gear S3. Acesta va fi disponibil la precomandă începând cu 25 noiembrie, iar în magazine va ajunge după data de 2 decembrie. Cei care precomandă între 25 noiembrie și 2 decembrie vor primi o pereche de căști Level Active, relatează GadgetReport.ro

samsung-gear-s3-classicS3 este disponibil în două versiuni:  Classic şi Frontier. Prima versiune este dedicată activităților în aer liber și integrează funcții utile într-un design compact.

Modelul Frontier a fost dezvoltat pentru a putea fi purtat în orice context și mediu, fie că este vorba de birou sau de vacanță. Gear S3 classic are un design minimalist și elegant, similar cu modelele iconice.

În plus, ceasul este compatibil cu brățările de ceas de 22mm, pentru ca utilizatorii să își poată personaliza cu ușurință ceasul în funcție de context și ocazia cu care îl poartă.

Gear S3 frontier are 62g (fără brățară), iar Gear S3 classic 57g (fără brățară), dimensiunile fiind similare (46 x 49 x 12.9)
Gadgetul, în ambele versiuni, are un display color Always On de 1,3 inchi, cu 16 milioane de culori (360 x 360, 278ppi), bazat pe tehnologia Super AMOLED.

Display-ul Alway On afișează ora în permanență, asemenea unui ceas analog de lux.
Ceasul este propulsat de un procesor Dual Core tactat la 1.0 Ghz, include 4GB memorie internă şi 768MB RAM, este rezistent la apă și praf, având certificare IP68 şi intră pe internet prin 3G/LTE şi Wi-Fi b/g/n.
samsung-gear-s3-frontierGadgetul dispune de Bluetooth® 4.2, NFC, MST şi A-GPS/Glonass. Samsung Gear S3 are o baterie de 380mAh, care se încarcă wireless.
Echipat cu GPS şi aplicaţiile S Health, Alti/barometer şi Speedometer, aduce utilizatorilor o evidenţă clară a activităţilor zilnice de fitness şi oferă detalii despre condiţiile outdoor, de la altitudine şi presiune atmosferică la schimbări bruşte alte vremii, distanţa parcursă şi viteză. Mai mult, bateria puternică poate avea o autonomie până la patru zile la o singură încărcare.

Samsung  Gear S3 vine cu Samsung Pay şi este primul ceas inteligent cu capacităţi de plată MST, însemând că utilizatorii pot accesa cardul de debit sau de credit şi pot efectua tranzacţii.

Preturile nu au fost anuntate insa este de asteptat sa fie in jurul nivelului de 350 de euro, adica aprox. 1550 lei.