Samsung Gear S3. Povestea celui mai spectaculos smartwatch din lume

Data: 6/09/2016 | Autor: .

Samsung Gear S3 samsung-gear-s3Sud-coreenii de la Samsung au declanşat o amplă campanie de promovare pentru noul lor smartwatch Samsung Gear S3. Într-un clip video lansat pe Youtube, compania prezintă, în detaliu, modul în care a fost desenat şi principalele avantaje ale noului ceas inteligent, care va concura direct cu Apple Watch 2, gadget ce va fi lansat pe 7 septembrie, relatează GadgetReport.ro

Samsung Gear S3 Samsung-Gear-S3-classic-L-e1472709413959În tentativa de a-l poziţiona drept un ceas cu iz clasic, premium, sud-coreenii afirmă că s-au inspirat pentru noul Samsung Gear S3 din experienţa producătorilor elveţieni, iar rezultatul este un „timeless watch”, adică un ceas care va rezista timpului şi nu se va demoda.

Samsung Gear S3 este disponibil în două versiuni: frontier și classic. Prima versiune este dedicată activităților în aer liber și integrează funcții utile într-un design compact.

Modelul frontier a fost dezvoltat pentru a putea fi purtat în orice context și mediu, fie că este vorba de birou sau de vacanță. Gear S3 classic are un design minimalist și elegant, similar cu modelele iconice.

În plus, Gear S3 este compatibil cu brățările de ceas de 22mm, pentru ca utilizatorii să își poată personaliza cu ușurință ceasul în funcție de context și ocazia cu care îl poartă.

Gear S3 frontier are 62g (fără brățară), iar Gear S3 classic 57g (fără brățară), dimensiunile fiind similare (46 x 49 x 12.9)

Gadgetul, în ambele versiuni, are un display color Always On de 1,3 inchi, cu 16 milioane de culori (360 x 360, 278ppi), bazat pe tehnologia Super AMOLED. Display-ul Alway On afișează ora în permanență, asemenea unui ceas analog de lux.

Gear S3 este propulsat de un procesor Dual Core tactat la 1.0 Ghz, include 4GB memorie internă şi 768MB RAM, este rezistent la apă și praf, având certificare IP68 şi intră pe internet prin 3G/LTE şi Wi-Fi b/g/n.

Gadgetul dispune de Bluetooth® 4.2, NFC, MST şi A-GPS/Glonass. Samsung Gear S3 are o baterie de 380mAh, care se încarcă wireless.

Samsung Gear S3 samsung-gear-s3-1

Mai multe detalii aflaţi dintr-un material amplu realizat de GadgetReport.ro

Samsung Gear S3. Cum arată şi ce poate noul ceas inteligent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.