Samsung HW-K950. Primul soundbar cu tehnologie Dolby Atmos

Samsung HW-K950. Primul soundbar cu tehnologie Dolby Atmos

Sud-coreenii au lansat un nou soundbar, Samsung HW-K950, cu tehnologie Dolby Atmos, precum și noua serie de dispozitive Wireless Audio 360.

Soundbar-ul HW-K950 este primul produs dezvoltat de Samsung cu tehnologia Dolby Atmos și primul soundbar care include două boxe laterale, wireless, cu tehnologie Dolby Atmos®.

HW-K950 oferă un sunet cu 5.1.4 canale. Având o înălțime de doar 2,1 inci, modelul dispune de un design subțire și elegant, integrând trei boxe frontale și două boxe amplasate în partea superioară, pentru a propaga un sunet bogat, ce învăluie întreaga încăpere. Soundbar-ul se conectează wireless la subwoofer și la boxele individuale, fiind o soluție audio 3D practică și eficientă în orice casă.

Samsung HW-K950 gadgetreport.ro„Tehnologia Dolby Atmos® a fost adoptată de mari studiouri de film și se extinde constant, fiind integrată și în soundbar-ul Samsung HW-K950 pentru a le oferi utilizatorilor o experiență audio superioară în casele lor,” a declarat Doug Darrow, vicepreședinte senior Dolby Laboratories. „Astfel, utilizatorii vor experimenta un sunet realist, omnidirecțional, puternic și clar.”

Samsung a adus îmbunătățiri și designului dispozitivelor Wireless Audio 360, venind cu o paletă nouă de culori și modele ce completează decorul interior al oricărei încăperi, oferind conținut audio de calitate.Tehnologia Samsung ‘Ring Radiator’ face ca sunetul să fie propagat în mod egal, oriunde ar fi amplasat sistemul audio.

Utilizatorii pot controla ușor muzica prin interfața tactilă și intuitivă. În plus, noile aplicații pentru smartwatch-urile Gear S2 și Gear S și aplicația îmbunătățită Samsung Multiroom pentru smartphone-uri și tablete le oferă utilizatorilor mai mult control asupra dispozitivului audio.