Samsung joaca tare. Galaxy S5 va fi mai ieftin decat S4! (VIDEO)

Data: 19/02/2014 | Autor: .

samsung-galaxy-s5-gadgetreport

Cel mai asteptat telefon din acest inceput de an, Samsung Galaxy S5 ar putea fi mai ieftin decat predecesorul sau, afirma Bloomberg, care citeaza surse din cadrul companiei.

Sud-coreenii par sa fi inteles ca batalia in piata smartphone-urilor nu se mai da exclusiv pe specificatiile tehnice si ca pretul incepe sa aiba un rol tot mai important asta in conditiile in care HTC, Nokia, LG si producatorii chinezi anunta telefoane tot mai ieftine si cu un nivel tehnologic foarte bun.

Astfel ca, spre deosebire de modelele anterioare, noul Samsung Galaxy S5, model care va fi lansat pe 24 februarie la Mobile World Congress de la Barcelona ar urma sa fie ceva mai ieftin.

Cu cat nu stim pentru moment, insa credem ca va fi vorba de minim 100 de euro.

Asta mai cu seama ca Samsung a observat, analizand evolutia vanzarilor, ca tot mai multi clienti asteapta sa treaca cateva luni de la lansarea oficiala pentru a-si cumpara noul telefon. Motivul? Pretul scade in acest interval cu pana la 25%.

O statistica privind evolutia preturilor telefoanelor Samsung cititi aici.

Asa ca nu este exclus sa vedem Samsung Galaxy S5 la un pret de maxim 2000 de lei in Romania. Suna tentant, nu?

La capitolul noutati privind noul smartphone Galaxy S5, notam si confirmarea privind camera de 16 MP.
Potrivit BGR, camera va veni cu un nou LED FLASH si un software care ii va asigura o calitate superioara a fotografiilor, mai ales pentru cele realizate in conditii de luminozitate scazuta.
Dincolo de camera, ce se stie sigur este ca Galaxy S5 va avea un ecran de 5.25-inchi Super AMOLED cu rezolutia 2K si o densitate a pixelilor de 560 ppi, un procesor de 2.5GHz quad-core si un 8-core Exynos, inca o camera de 2 MP, 3GB de LPDDR3 RAM, o baterie uriasa de 3,000 mAh, un modul 4G LTE cu viteza de trasfer de pana la 150Mbps, si Android 4.4 KitKat.