Samsung lanseaza noul frigider G-Series

Data: 4/09/2011 | Autor: .

Samsung Refrigeration a lansat cel mai nou produs al sau, combina frigorifica G-Series. Noua platforma a fost dezvoltata plecand de la conceptul „smart design”; maximizand spatiul interior si pastrand aceleasi dimensiuni exterioare, dispozitivul ofera cu pana la 60L mai mult spatiu de depozitare pentru alimente cu un volum mai mare si are o capacitate maxima de 400L.

In plus, G-Series este echipat cu cele mai noi inovatii in stocarea optima a alimentelor si tehnicilor de racire.

Cu o eficienta energetica de pana la A+++, frigiderul are la baza un compresor Digital Inverter, precum si noul Smart Eco System, pentru optimizarea functiilor sale.

 Cei 7 senzori Smart monitorizeaza constant nivelurile de temperatura si umiditate si controleaza in mod eficient compresorul pentru a economisi energie si livra cele mai bune rezultate in racire. Drept urmare, utilizatorii pot mentine temperatura dorita, optimizand in acelasi timp consumul de energie. In plus, modul G-Series Vacation permite functionarea eficienta a frigiderului chiar si atunci cand nimeni nu este acasa.

 Dotat cu iluminare lateral LED pentru luminozitate si comoditate maxime, G-Series dispune de un panou LED albastru, ce ofera control deplin la o simpla atingere. Produsul este disponibil in diverse dimensiuni (1,85m, 1,92 m, 2,0 m in inaltime) si intr-o gama variata de finisaje si optiuni – de la albul clasic, la otelul inoxidabil modern, negru sau nuanta Vanilla Beige.

 G-Series este disponibil in Romania. Preturile gamei nu au fost specificate.