Samsung lanseaza in Romania boxele si castile Level (VIDEO)

Data: 9/07/2014 | Autor: .

level

Samsung a anuntat lansarea pe piata romaneasca a noi linii de dispozitive audio din gama premium, de la casti wireless la boxe cu bluetooth. Samsung Level include patru gadgeturi care arata foarte bine, au un design modern si care promit performante audio pe masura. Ramane de vazut la ce pret vor fi comercializate.

Gama Samsung Level include o serie de casti fara fir (Level Over Wireless), o pereche de casti de pus pe urechi Level On, o alta de pus in urechi Level In (in-ear headphones), alaturi de o boxa audio pe bluetooth, botezata Level Box.

Samsung-Level-Lifestyle-Image-81-640x392Castile din gama Samsung Level promit un sunet clar, cu bass puternic si o izolare foarte buna pentru zgomotele din exterior.

Destinate in principal dispozitivelor mobile, de la smartphone-uri, la tablete si laptopuri, Level Over, Level On si Level In vin la pachet cu o aplicatie dedicata, SoundAlive, care permite setarea sunetului in functie de preferinte.

In ceea ce priveste Level Box, este vorba de o boxa cu un design metalic si un difuzor de 56 mm stereo, ce reda semnalul audio prin Bluetooth de la orice dispozitiv compatibil.

Level Box vine cu un filtru de sunet, care reduce distorsiunile si cu un microfon incorporat care iti permite sa o folosesti pe post de hand-free pentru a raspunde la telefon.

Mai multe amanunte aflati din comunicatul de presa de mai jos.

București, 09 iulie 2014 – Samsung Electronics România anunță lansarea pe piața locală a unei serii noi de produse audio premium, Samsung Level. Seria Level continuă succesul înregistrat de Samsung în categoria produselor mobile, oferindu-le utilizatorilor o gamă nouă de accesorii audio. Aceste produse aduc o experienţa audio performantă, un plus de confort și un design elegant.

 

Seria Level este compusă din patru produse audio de top create pentru orice tip de utilizator de dispozitive mobile: Level Over, Level On, Level In și Level Box. Toate cele patru produse le permit utilizatorilor să răspundă la apeluri în timp ce au fișiere audio pornite și le asigură acestora cea mai bună claritate a sunetului în timpul convorbirii.

 

  • Level Over este cel mai performant model de căști de la Samsung, oferind o calitate superioară a sunetului HD, un design ergonomic, control touch și conexiune prin Bluetooth.

Utilizatorii pot beneficia de un sunet profund și foarte natural cu ajutorul Dynamic Driver de 50 mm, cu 30% mai puternic decât magneții obișnuiți, realizat cu ajutorul tehnologiei de top Neodymium. Mai mult, datorită finisajelor produsului, realizate din celuloză bio, este înlăturat ecoul ce apare între margine și vibrațiile din interior, evitând bruiajele și oferind o experiență audio originală. Level Over folosește și un sistem hibrid de anulare a zgomotului, atât în interiorul căștii și cât și prin conectatarea unui microfon în exterior, care sesizează astfel ce sunete trebuie eliminate pentru ca utilizatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență.

 

În plus, utilizatorii pot instala aplicația Samsung Level, realizată cu scopul de a îmbogăți experiența Level Over. Aplicația poate fi descărcată atât din magazinul Google Play cât și din Samsung Apps. Utilizatorii pot acum să își personalizeze experiența audio, indiferent de genul muzical pe care îl preferă, de fișierele media pe care le dețin sau de mediul în care se află, datorită unui sistem EQ numit Samsung SoundAlive. Prin egalizatorul SoundAlive, Samsung Level Over ajustează EQ-ul pentru a crea un echilibru perfect al sunetului. În plus, Sound Alive le permite utilizatorilor să folosească efecte 3D, bass sau de claritate și pentru alte fișiere media, printre care muzică, servicii de streaming, jocuri sau filme. Sound Alive oferă o experiență unică cu 25 de setări pentru diferite scenarii media, cum ar fi: Pop, Rock, Jazz sau chiar modul Concert sau Cafe. Aplicația Samsung Level are o functie de protecție smart a volumului pentru prevenirea apariției deficiențelor de auz, dar și o funcție text-to-speech.

 

  • Level On combină stilul compact cu un confort superior al sistemului audio pentru a oferi o experiență premium și totodată captivantă a muzicii pe care utilizatorii o ascultă, oriunde s-ar afla. Produsul este conceput pentru a oferi o gamă întreagă de sunete naturale, cât mai exacte, împiedicând trecerea curentului de aer, datorită diafragmei duble de 40 mm.

 

  • Level In oferă un mediu audio cu adevărat captivant datorită celor trei difuzoare de care dispune, permițându-le utilizatorilor să se bucure de calitatea sunetului, acoperind sunetele joase, medii sau înalte, dar și de o separare cât mai clară a sunetului transmis.

 

  • Level Box este un difuzor Bluetooth compact și premium cu un design din metal solid, completat de o carcasă din metal. Cu un difuzor stereo mare (56mm) și un radiator pasiv, sistemul este optimizat pentru a oferi un sunet de cea mai înaltă calitate, puternic, animat și armonios. Hardware reduce zgomotul și înlăturarea ecoului, având un microfon încorporat pentru a oferi un sunet cât mai clar, perfect pentru apeluri și conferințe telefonice.

 

Utilizatorii pot alătura un smartphone cu conectivitate Near-Field Communications (NFC) lângă un Level Box pentru a realiza o conexiune ușoară și rapidă. Aparatele ce nu permit NFC pot fi conectate la difuzor prin sistemul one touch Bluetooth. Difuzorul poate fi manevrat foarte ușor datorită butoanelor încorporate ce le permit utilizatorilor să pornească sau să oprească o melodie, să ajusteze volumul, să accepte sau să respingă apeluri. Utilizatorii se pot bucura de o experiență audio de până la 15 ore neîntreruptă datorită bateriei reîncărcabile ce poate fi găsită la Level Box.

 

 

Specificații tehnice

 

Samsung Level Over                                             

Sound 50mm Bio-Cellulose Diaphragm with Neodymium MagnetActive Noise Cancellation
Bluetooth BT 3.0  / apt-X, SBC
Design High elasticity sponge on the ear padSmooth leather-like material on the Headband
Interfață Smart Touch Control / 3.5 mm ear jack
Funcții S VoiceBluetooth pairing

2mic noise reduction / Echo cancellation

Talk(Listening) / Standby time when ANC On : 15hr/30hr

Talk(Listening) / Standby time when ANC Off : 30hr/200hr

Inbox Premium carrying case / Micro USB cableDetachable audio cable with microphone and remote controller

Plug adapter (for Airplane)

Dimensiuni 175x190x78 mm, 350g

 

Samsung Level On

Sound 40mm dual layered diaphragm
Design Comfort ear pad and Headband
Interfață 3.5 mm ear jack
Fucnții S Voice
Inbox Premium carrying caseDetachable audio cable with microphone and remote controller
Dimensiuni 161,75×181,4×70,4 mm, 209,8g

 

Samsung Level In

Sound Three-way speaker system- 2 Balanced armatures (HD Sound for Treble & Mid-Range)

– 1 Dynamic speaker (Deep bass)

Interfață 3.5 mm ear jack
Funcții S Voice
Inbox Premium carrying case4 silicon ear tips, 3 memory foam tips
Greutate 15,7g

 

Samsung Level Box

Sound 56mm Large stereo speaker with passive radiator
Bluetooth NFC, Bluetooth pairing button
Design Compact & Metal design
Funcții S VoiceSpeaker Phone (Conference Call)

Built‐In MIC & Noise reduction/Echo cancellation

Inbox Micro USB cable, Travel adaptor, 3.5mm Audio cable
Dimensiuni 164,3×62,3×69,2 mm, 600g