Samsung lansează un ceas din aur şi unul din platină!

Data: 6/01/2016 | Autor: .

Samsung-Gear-S2-platina si aur

Samsung încearcă să-şi poziţioneze noul smartwatch Gear S2 pe aceleaşi coordonate cu Apple Watch, anunţând lansarea unor versiuni de lux, similare cu cele disponibile în oferta rivalului american.

Sud-coreenii vor comercializa, începând din februarie, două modele de Samsung Gear S2 Classic, unul tratat cu platină şi cel de-al doilea cu aur roz de 18 karate.

Modelul din aur va include o curea albă din piele, iar cel din platină va fi disponibil cu o brăţară neagră, din cea mai fină piele. Preţurile modelelor de lux Gear S2 Classic nu au fost anunţate.

Samsung a anunţat, pe de altă parte, că ceasurile Gear S2 vor fi compatibile, din a doua parte a anului, şi cu iPhone-urile şi celelalte dispozitive care rulează sistemul de operare iOS.

Cea de-a doua generaţie a smartwatch-ului Gear S, lansată recent şi pe piaţa românească, oferă o experienţă multimedia excelentă, graţie soluţiilor tehnologice alese. Samsung Gear S2 este un produs solid, cu un ecran excelent, o autonomie de până la 4 zile, însă cu un preţ puţin cam mare.

Vedeţi cum arată şi ce ştie să facă Samsung Gear S2 în review-ul de pe GadgetReport.ro de mai jos.